mandag den 8. februar 2016

Mor må godt.... vægttab

"the cat is out of the bag".. Som man siger - eller hvordan siger man det på dansk? Men der er snart så mange i min omgangskreds der nu ved at jeg prøver at leve lidt ekstra sundt for tiden. Ikke fordi det har været hemmeligt - men med så meget andet, så ønsker man ikke at skuffe sig selv ved at fortælle det til alle - for derefter at fejle grusom og blive mindet om det' af alle man overskuds aftigt havde delt det med..

Der skulle bare ske noget - ellers ville hver en nutella mad bare komme på sympati eller trøste listen og det kan hurtigt blive meget farlig og ikke mindst alt for lang.

Men det går helt godt - altså med det sunde. Og fordi jeg får mættede og sund mad så har de forskellige cravings ikke været urimelig store. Slet ikke - for når man kan klare at stå at lave bløde, søde og lækre pandekager (efter en Blomsterberg opskrift) til drengene herhjemme - uden at gå grædende i seng fordi man ikke selv spise af dem. Ja - så må man sige det går godt :)
Der er så lige blevet købt en plade god mørk, 70% Fairtrade chokolade. Har planer om at skulle forkæle mig selv med et stykke de næste dage - som et klap på skulderen :)
Som overskriften lyder - mor må godt ;)


0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar