tirsdag den 21. maj 2013

Trille tur og tanker

Vi fik os en smuk trille tur i Søndermarken i dag. Mine tanker i dag har været proppede med mad.. Ikke bare hvilken som helst mad, men mad til mindste manden. Syntes det er et stort ansvar det at stå for et andet menneskets kost 100%. At sammen sætte det helt rigtige, med den rette næring, energi osv. Måske man tager det mere roligt ved barn nr. 2 :)
Andre derude med grød til op over ørene?


3 kommentarer:

 1. der findes gode bøger om mad til de mindste, og jeg mener at du vil modtage nogle fra din sundhedsplejerske hvor der er opskrifter i :)

  og du har helt ret, det bliver nemmere med nr 2

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er sgu også lidt forvirret. Men også fordi at vi ikke lige har de rigtige redskaber her i udlandet. Så har fået importeret grødblandinger og laver mos så godt jeg kan med en gaffel. men glæder mig til at se min blender igen! Og få lavet noget med mere forskellige smage til lillemanden. Stresser knap så meget over ernæringen endnu, for han får jo stadig meget mælk, og så propper jeg rigelig fedt i mosen, da han er ret slank :)

  SvarSlet
 3. Det er lidt siden jeg var i "grødland" og da var det til min nr. tre. Jeg forsøgte at beslutte, at jeg ikke ville stresse over babymad, og hurtigst muligt føre ham over på familiens mad, som babyer kan tåle (næsten fuldstændigt) fra de er 6. måneder, hvis det bare bliver findelt. Vi spiser varieret og sundt, og vet ville han så også gøre. For mig opstod problemet først, når den lille ikke vil have det man laver.

  SvarSlet