onsdag den 12. november 2014

Efterårs legetøj - valg af legekøkken

Mindstemanden har fået sig et fint træ legekøkke. For vi manglede en rigtig god efterårs aktivitet her i den mørke tid. Legekøkkenet blev sendt med posten og ankom i en overraskende lille kasse. Legekøkkenet var et hit - allerede fra da den var i den lille kompakte kasse... Det var lidt et problem, da det vældige køkken jo liiiige skulle samles først :) 
Det var heldigvis mindstamandens far der fik 'samle sæt' tjansen, imens jeg var barnepige. 
Jeg kan derfor meddele at det var nemt nok at samle - så længe der ikke kom for mange og forstyrrede, for mange tilråb og god ideer :)
Køkkenet står nu rigtig flot og er faktisk et nydeligt lille møbel. Der er mange fine legekøkkener på nettet, i butikkerne og det var et legekøkken af træ jeg gik efter. 
Jeg tænkte lige som mange andre på at købe et IKEA legekøkken. For det er også meget fint  - men jeg var nu glad for at kunne finde et alternativ. Et legekøkken fra IKEA koster 499 og der skal du betale ydeligere 150 for ovre hylden og 29 for redskaber, 79 for gryder og ja - så skal du selv hente det. 
Det elegante køkken vi valgte af mærket Viga - koster 559,- og her får du også en krydderihylde men salt og peber. En gryde med låg, en stegepande med speglæg :), en grydeske og en spatel. Så det er for mig at se et noget billigere køkken og så er det af specialmærket "høj kvalitets træ" og med non-toxic maling. Jamen der er jo ikke et øje tørt! 
Køkkenet hedder dog fra 3 år  - og det kan mærkes når mindstemanden selv vil åbne lågerne. For det er noget af nogle stærke magneter og de små runde kogle håndtag er også svære for mindstemanden der lige om et øjeblik er 2 år. 
Men når det er sagt, så er det et fantastisk lille legekøkken, som vi derfor vælger at vise frem på bloggen. Så hvis du søger et billigt trælegekøkken af højeste kvalitet så er dette er rigtig godt bud. Mindstemanden elsker det og der er mange timers leg gemt i det :)
Hvis det ikke var fordi at allerede havde fået køkkenet - så ville det have været en oplagt julegave ide. Hvis der er nogle af jer der overvejer det - så byg lige køkkenet på forhånd ;)
Herunder finder I et link til vores nye legekøkken og vi håber at vi igen har kunnet inspirerre. 1 kommentar:

  1. Så fint det er. Du kan evt. sætte en lille filtdims (du ved sådan en skåne bordplade een) på magneten. Så kan den stadig lukke, men er ikke så stram. vh Charlotte.

    SvarSlet