mandag den 8. september 2014

Den fedeste klapvogn - Chicco Liteway

Jeg har set frem til at dele vores erfaringer med vores nye klapvogn. Vi har længe haft brug for en ny og klapvogn og kravene har været høje. Grunden til at valget i starten faldt på en  Chicco Liteway var at det er en af de få klapvogne som man må tage helt med ud til gaten når man skal rejse med fly. For det er da for fedt! 
Men lad os starte på dansk grund. Det er virkelig en lækker klapvogn - så laber at selv mindstamandens største fætter på 11 år måtte komplimentere den :D For noget af det jeg virkelig g godt kan lide ved denne klapvogn er at den nemt kan klappes sammen til ingenting - men stadig er super stabil og sky høj kvalitet. For når jeg i starten hørte ordet klapvogn - så tænkte jeg på de klassiske paraply klapvogne. Tynde pinde - billet små sarte hjul. Så det har været fantastisk at bruge denne Chicco - der putter alle disse gamle myter til skamme. Unikt og stærk design og dette er endelig en af de ting jeg ikke er bange for at bruge. For den kan tydeligvis holde til hverdagen. Den kan klare en hidsig mindstemanden og en træt lille dreng der skal bruge et lift :) Det er derfor med stor glæde at vi på Creative Tail kan anbefale en rejeklapvogn! Ja - vi bruger den nu også til hverdag og I vores hverdag har vi brug for noget der virker. Noget der klappes sammen og passe I mange forskellige biler. En vogn hvor sæder kan ligges helt ned så mindstamanden kan sove. Den er god at trille med og hurtig og nem at slåop og klappe sammen. Vi har klapvognen i et fælles skur hvor der ikke er plads til en udslået vogn - så her er det perfekt at kunne have denne rejsevogn til at stå uden at være i vejen. Klapvognen er også blevet brugt flittigt på diverse udflugter - bla i LEGOLAND, i sommerhus og enda til standen. 
Man kan finde den på tilbud forskellige steder hvor man skal slippe lige omkring 999kr for den. Men det er den bestemt også værd. Og tillader mig derfor at linke til den herunder


1 kommentar:

  1. Det er en super klapvogn men ikke alme selskaber synes den er ok til gaten - fx swiss og kun nogengange sas. Vores holder godt efter 3 års brug - vi har fætteren med i twin udgave til usa. Chicco Echo men den er ikke helt samme luksus.

    Liteway er ofte billigere fra sverige eller england 👍

    SvarSlet