onsdag den 13. april 2016

Andengangs barsel er ikke rosenrødt ..

Da jeg på barsel med mindstemanden - var der flere dage hvor jeg tænkte. At 'det da bare var LIVET'!! Sådan at være på barsel. 
Jeg havde utallige dage nede i vores daværende byhave - hvor jeg sad og hæklede i solen imens han troelige sov sin faste lur i barnevognen..
Ja barnevognen er stadig den samme :) men det er nok også det eneste punkt hvor de to barsels perioder kan sammenlignes. 
Den skummende latte er nu erstattet af hurtig og bitter instant coffe og hvis ikke var rigelig træt i sidste barselsperiode .. Ja, så skal jeg hilse at sige at jeg er det nu.
Det er heller ikke nemt at lave sig en god rytme for den lille pige. For mindstemanden skal også gøres klar og I børnehave. Her er hun jo tvangsindlagt til at tage med.. Så i og ud af autostol og pist forsvandt hendes ellers så gode første lur..
Lille mus...

Og for tiden er lillesøster og mig også på hente holdet. Børnehaven er lige flyttet i nyrenoverede lokaler,  - hvilket er lækkert, men nu er den desværre ikke længere i gå/trille afstand. Så det er afsted igen - I bil, ned at hente mindstemanden...
Bloggen får heller ikke den samme kærlighed og e-mail korrespondancerne er også blevet begrænset.
Her er bloggertiden skiftet ud med tøjvask, madlavning, vuggen af lillesøster der vågner efter 30 minutter og oprydning. 
Flere af tingene, som madlavning, tøjvask og div huslige gøremål, var der selvfølgelig også da mindstemanden var lille. Men slet ikke i samme målestok. 

Heldigvis er hun overdrevet sød og har heldigvis skruet godt op for charmen på det seneste - det hjælper :) 
1 kommentar: