lørdag den 26. marts 2016

I påskens triste farver - børneafdelingen

Det tætteste lillepigen og jeg kommer på påske er de farver I ser på billedet.. Den skarpe iagttager har bemærket teksten og sikkert gættet rigtig - gæk gæk gæk... ja, vi er indlagt på børneafdelingen og det er bare så surt. Mest for lillepigen der bøvler med en virus og snot i store mængder. Det er ikke nemt når man kun lige er blevet 4 måneder. 
Vil også godt afsløre at det heller ikke er nogen 'fest' for undertegnede..
Det er første gang jeg prøver at være indlagt på børneafdelingen. Specielt sted.. Alle de syge børn giver en underlig stemning.
Her er bekymring i luften, blandet med kedsomhed, træthed og ikke mindst ensomhed.
Vi er indlagt på 4. døgn nu - og med et brændende ønske om snart at komme hjem. Sygeplejersker og læger er rigtig søde og meget forskellige. Men det ændre ikke på at jeg går rundt som en løve i et bur. For vi er 'isoleret' pga lille pigens virus. Så hver gang jeg bare skal have en kop tea eller en af de tre måltider - skal jeg ringe efter en sygeplejerske, som så enten bliver her ved lillepigen eller henter noget til mig..
Det giver mig tanken at det er lige som at være i fængsel.. Ikke at jeg aner noget om det, men man går og bliver lidt mærkelig over bare at se dette ene rum. 
Så kan man selvfølgelig altid hoppe på de sociale medier og se alt det dejlige alle andre laver i deres påskeferie.. 
Mange tanker fra børneafdelingen 

3 kommentarer:

  1. Jeg håper din datter blir frisk snart. Lykke til!

    SvarSlet
  2. God og snarlig bedring til din lille datter <3

    SvarSlet