tirsdag den 8. december 2015

Babynest er vejen frem!

Da vi gik og ventede lillesøster spurgte jeg en god veninde om hun havde nogle barselgave ideer. For hun er selv på barsel med barn nr 2. 
For man har en masse fine ting fra første barnet - og hvad kunne så lige være dejligt at have nu? Måske noget man aldrig fik til den første? Eller er der kommet nye ting på markedet ? - for det gør der vel altid.
Hun sagde at det der havde været det fedeste at få og som de havde haft størst glæde af var en Babynest.
.. En baby hvad for en..?
Babynest - jeg måtte simpelthen Google det for at forstå hvad hun snakkede om. Men som navnet fremgår - baby rede :) lækre bløde stof reder til de helt små babyer. En lille trygheds ring af labert stof der omsluttet barnet og giver den sit eget lille sted i en stor sofa, barnevogn eller seng - hvor som helst.
Efter lillesøster ankom 21 november har vi været så heldige at få lov at teste en af de meget omtalte babynests - og ikke bare hvilken som helst men en By Cara babynest. 

Jeg kan godt løfte sløret for at det har været stor succes! For tingene er altså 'hu Hej vilde dyr' med en storebror på 3 .. For selv om lillesøster fra starten hurtigt har vændet sig til larm og tjubang - så er det som om hun falder helt til ro i sin lille rede :) og den kan være med alle steder hvor vi er. For så skal der lige leges med duplo på gulvet i storebrors værelse eller læses bog i sofaen. Her er det skønt at slippe for en stor skrumlet lift og lillesøster kan være med og stadig have sit eget lille fristed :)

Jeg vender tilbage med lidt info omkring hvorfor vi lige faldt for netop By Cara - indtil da smider jeg lige er link til deres Babynest som man kan få i tre smukke farver
0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar