torsdag den 3. december 2015

En skøn barselgave - begyndersko

Posten kom med en meget spændende pakke. Pink silkepapir, hvid silkesløjfe og med fine små perler stod der skrevet baby :) Det er lige noget der taler til mit kreative hjerte. En skotøjsæske forvandlet til en indbydende gave - blot ved brug af to nuancer af pink silkepapir, lidt detaljer og en god ide.

I den smukt dekorerrede pakke var der, røde slikkepinde, en sød storebror gave i form af en mal selv porcelæns elefant og ikke mindst et skønt par sneaker begyndersko fra Deichmann :D Lækre små detaljer på de små sko og en rigtig god barsel gave ide!
Smider jer lige et link til de nuser sko herunder:


Åhh hvor er de lækre! Herlige farver, sejt snit og babylækkert look inde uniform udenpå. Som små stykker slik! Det er små unikke ting som disse små sko, vi burde forkæle hinanden med. De er også sjove at købe og herlige at modtage. For man har en masse ting som 2. gangs forældre - så det er en super ide med lidt luksus :)

Sådan en god barselgave varmen virkelig. For det er højeste gear at blive en mere. Hverdagen stopper på ingen måde fordi at der er kommet en lillesøster .. Nej den drøner derud af i højeste gear. Alt imens storebror er startet i børnehave og ens hår er filtret til ukendelighed. 
Så at stoppe op - få en lykønskning, mærke at der er gjort noget ud af det, at nogen har brugt tid på en - det varmer og giver et stort smil på læben :)

Tak til Deichmann for de smukke sko :*

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar