onsdag den 26. november 2014

Tilbud - Bobles julekalender fra abeungen.dk!!

Det er nu hvis I skal have jer en af de lækre bobles julekalendere. Vi har lige fået vores ind af døren, for da vi ikke lige har en forhandler af den søde julekalender var det nærliggende at kikke på nettet.  Abeungen.dk kunne levere den lynhurtigt (den har vi tidligere haft god erfaring med) - så med det samme kom den spændende kasse til os :)
Hei og så er det værd at nævne at den er på tilbud til 299 149,-
Mindstemanden har trasket op og ned af gulvbrædderne - foran hans kommode hvor bObles kalenderen står på. Den er tydeligvis dragende og der bliver peget flere gange dagligt og sagt "Kathrine"!
Mindstemanden er jo kun lige blevet to år - men han elsker historier. Så jeg tænkte at det derfor kunne være en god lille hygge kalender for ham. Og ja - så er han til 'lille nørd' og hans mor - undertegnede - er vild med bObles farverne og designet :)
 Den fine kasse indeholder 24 kuverter med smukke striber - alle med en lille historie (perfekt) og ikke bare det med de kommer med en lille motorik baseret opgave! Så det var bestemt en af de ting vi faldt for. Dejligt at man i alt julehyggen kan finde sund og kreativ leg med sine børn - så kæmpesmil herfra CreativeTail.
 Nå ja - man får også 3 små skumdyr og også 14 tryk-ud figurer som kommer i pap og intet mindre end 24 konkurrencer hvor man kan vinde bObles produkter.
Julekalenderen kan altså købes lige HER og der kan I læse meget mere om indhold - da vi ikke vil afslører for meget - men kan sige at vi glæder os brændende til at komme igang.
Og for hver solgt julekalender doneres 50kr til Børneulykkefonden.
 

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar