lørdag den 12. oktober 2013

Vinderen af Nomi stol..

Kan fortælle jer at jeg er den lykkelige vinder og derfor ejer af en af de nye Nomi stole :)
Jeg kan sige jer at det er en lækker stol og den er uden tvivl en hård konkurrent til de andre højstole på markedet. Det er derfor med glæde at jeg kan fortælle jer lidt om den her på bloggen.
Fantastisk design og alle der ser stolen 'live' er meget imponerede og det er jeg også selv. Når man har en dreng på 10 mdr. som vi har, er det et 'must' at have bøjlen til Nomi stolen. Så hedder stolen Nomi mini og er rigtig god til de små størrelser. Fødstøtten er nem at flytte på, ligesom resten af delene på stolen - så den passer perfekt til barnet og mindstemanden sidder helt rank og stolt i den :)

Den smarte Nomi stol kan også sættes halvt op på bordet, ved at støtte på sædet - ophængsfunktion, så man kan tørre eller støvsuge under den. Selvfølgelig mega praktisk!
Hele vejen igennem har den venlige og bløde kanter og sving.
Stolen er stabil og godt støttet af træstykket i mindten - der er lagt vægt på sikkerhed og i det er tydeligt at mærke at det er høj kvalitet. 
Hvis du snart skal have ny højstol som kan vokse med dit barn - så kunne det være du skulle overveje den nye Nomi stol. Du kan få stolen i mange forskellige farver og med en helt række træsorter at vælge imellem. Læs mere om stolen fra det danske firma evomove.
Der er også meget sødt betræk til - vi har valgt den pude der hedder Jellybean. Igen er puderne til nomi stolen lette at sætte på, tage af, vaske og så passer de til stolen med og uden bøjle. 


En stor glæde og en varm anbefaling er hermed givet videre :)1 kommentar:

  1. Hvor er du heldig!
    Jeg kan godt lide at den kan indstilles uden værktøj :)

    SvarSlet