lørdag den 1. august 2015

Gave ide til den nybagte mor eller barselsgave
Gave ide til den nybagte mor, den gravide, barselsgave.


Så er det igen blevet tid til lidt mor tid - og give lidt ny og frisk inspiration, det gælder om at forkæle dig selv eller en du holder af. 
Vi har nemlig fået lov til at vise jer nogle herlige Sterling sølv smykker og vi er meget begejstrede over vores fund.
Personligt syntes jeg rigtig godt om ægte sølv smykker - jeg syntes de holder sig godt - tager sig godt ud - selv på en meget hvid hud :) og så er det er flot pris som de fleste kan være med på.

Når man giver en smykkegave eller er på udkik efter et smykke til sig selv, så syntes jeg det er hyggeligt at finde et smykke der kan fortælle en lille historie. Syntes specielt at der gerne må ligge lidt tanke bag en gave til den nybagte mor eller den gravide.
HainKlug er webstedet hvor smykket er fra. Ret ny webshop - men virkelig brugervenligt og klart konkurrencedygtig når det kommer til priser og service. Vi faldt specielt for deres sølvsmykker som er flot præsenteret og som har sit eget unikke stil.
Det første smykke vi har valgt at vise frem er et meget smukt sterlingsølv armbånd med hjerte som består af to sølvkæder det bliver bundet sammen af et hjerte. Et smukt og let look der elegant smyger sig om håndleddet. Vi er ret vilde med det stilrene look, der samtidig har den feminine finish. Et nyt bud på et hjertesmykke som kan symbolisere den kærlighed man mærker som mor, det lille bankende hjerte man passer på eller omsorgen fra den der giver det. 
Syntes det er et rigtig flot sølvsmykke til en noget fornem pris - bare 189,- og så ankommer det søde armbånd i en fin lille silke pose med guld look. Smykket bliver også ekstra beskyttet i en lille plastik pose som findes i guldposen.

Tak til HainKlug fordi vi måtte teste dette fantastiske sterlingsølv armbånd.
De er virkelig et besøg værd hvis du mangler lidt lækkert til dig selv eller en rigtig god gave.

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar