torsdag den 19. marts 2015

Anmeldelse af børnestøvler

Foråret er over os og det er blevet tid til en anmeldelse her fra Creative Tail. Vi har fået lov til at teste et par støvler igennem i sidste par måneder.
Alle meninger og holdninger er vores egne og har ikke nogen dikteret tekst eller 'købte meninger' :)

Vi modtog støvlerne og mindstemanden var henrykt - nok mest for kassen til at starte med :) 
Støvlerne har nået at prøve sne, sjap og hvad vi ellers har haft af vind og vejr. De vil også blive flittigt brugt her i det tidlige forår, da de er tilpas varme. For nu kommer tiden hvor mange alt for tidligt tror det er sommer og ungerne ender med at komme afsted i balletsko og tyndbundede sko. Nej det er så småt tid til sorftshelfs og Termo tøj og så ville jeg sætte et par støvler som disse til. For de kan klare skærene. Nok ikke kæmpe vandpytter men alt andet. De er slidstærke og det tror jeg blandt andet takke det ægte læder for. For det holder altså bare bedre og hvis der er nogen der ikke passer på sit fodtøj så er det små børn! Og det skal de heller heller ikke. Så støvlerne har er blevet klatret, hoppet, løbet, kravlet og slæbt i ;) det kan anbefales at have lidt støvlefedt på lager. 
Det virker til at de sidder godt på de små fødder og de er meget meget nemme at få af og på. Lynlåsen på indersiden er jo et must! Jeg vil om muligt kun gå eget det fremover, for det er da lækkert nemt. Ikke noget med hiv og flå - det har vi tidligere prøvet... Men som et par gode 'stik i' sko og så zzzipp. Tror snart selv mindstemanden kam klare opgaven :D 
Ellers har de nogle små fine detaljer. Ikke noget unikt men meget sødt. Så har de ellers en skridsikker og fodformet bund og de giver en fornemmelsen af høj kvalitet. 

Det har alt ialt været en positiv oplevelse at teste støvlerne og vi kan derfor varmt anbefale disse støvler da de ikke kun er gode men også til en overkommelig pris og nu sat ned til bare 199 :D  
De findes i små str 20 - 25, deromkring. På nettet eller i den lokale Deichmann butik.
Her har i linket: 
Tak til Deichmann der gav os lov til at teste.
 0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar