torsdag den 1. januar 2015

GIVEAWAY - velkommen 2015 :)

Giveaway giveaway :DDet kan godt være at julen er slut og vi snart alle er tilbage på 'pinden'. Men her på Creative Tail er gaveregnen først lige begyndt - for vi er mere end begejstrede for det kommende år og alt hvad det bringer de sig. 
Året starter med en lækker giveaway til mine faste læsere. For vi har her på bloggen fået æren af at teste disse to lækre plastik bokse fra Babymoov. Og vi der også fået lov at udlodde :
Et' sæt af de hotte silikonebøtte fra Babyengros
til en heldig læser :D

Alt I skal gøre for at deltage er at følge bloggen her på facebook og syntes om/like giveaway opslaget - så jeg ved at I ønsker at deltage. 
Deltag senest torsdag d. 8 januar 2015 kl 16:00
Så alt imens I venter på at jeg trækker en vinde - så kan I jo lige kikke med herunder og læse om vores erfaring med de smarte bøtter.
Den mindste bøtte er grøn og med gennemsigtig låg. Den har et smart kliklåg og selve beholderen har en god str. for små fingre. Beholderen kan foldes ud og det nederste stykke er ikke større end en kop og mindstemanden på 2år holder godt ved den. På låget er der sødt aftegnet blomster som I selv kan se på billederne. Den kan indeholde små 240 ml og fungere også som målebærger da der er streg og tal fot hver 20ml. Rigtig smart hvis man har helt små børn. 
Jeg syntes specielt at denne beholder er god til at have med på tur. I bil, trilletur, tog eller bare i rygsækken. 
Og ja, når man er færdig med at spise eller bruge indhold så kan man klappe beholderen sammen - så den fylderiets bare en 3. del :D
Den lidt større beholder med orange kant er perfektion medbragt aftensmad til de små. Beholderen kan enda gå i mikroen og bag efter i opvaskemaskinen. Og den kan indeholde hele 400ml.
Dissebeholdere er tydeligvis høj kvalitet og men det' jeg egentlig syntes mest om, er at de er lavet og designet til børn. Det kan mærkes og de er testet. Ikke så meget pjat. Det virker :)
Læs mere om de lækre bøtter lige HER 

2 kommentarer: