lørdag den 31. december 2016

Godt nytår

Tak til alle der har læst med. 2017 vil blive noget helt nyt for bloggen og vi håbet på at komme tilbage i den kreative rille.

lørdag den 17. september 2016

Giveaway - slutter kl 12

Du kan lige nå det hvis du vil være med i denne konkurrence om denne A3 plakat af bloggens eget design 🎉😊
Deltag i vores giveaway på Instagram - find billedet af plakaten og læs konkurrencereglerne. Link findes her:
Held og lykke :) 

#giveaway #konkurrence #vind #gratisting #vindplakat #deltag #børneværelse 

fredag den 16. september 2016

Gæsteblogger :)

Idag Gæsteblogger jeg på Isabella Manollis fine blog.
Besøg endelig - læs mit blogindlæg og smid gerne en kommentar derinde ;)
http://isabellamanolli.bloggersdelight.dk/hvordan-udtrykker-du-dig-jeg-tegner/

onsdag den 14. september 2016

Tillykke :)

Tillykke til manden min :) Der blev også lige tid til at tegne en lille fødselsdags hilsen til faderen herhjemme ;)

lørdag den 10. september 2016

Efterår musthaves 2016 - for store og små
1. JYSK - Plaid // 2.Arauto RAP hjemmesko cognac -Milkywalk  // 3. Bisgaard hjemmesko brun med elastik - Milkywalk // 4. Holy Bean, Honduras Comsa - Kaffeteriet // 5. Kids Concept, Kaffemaskine med tilbehør - abeungen.dk  // 6. WakeUp Light - Philips // 7. Lænestol EJERSLEV m/skammel stof grå/eg - JYSK


Efteråret er over os og de mørke tider og kulden kommer snigende.  
Så her på CreativeTail har vi fundet nogle af de ting frem der får os' godt igennem det smukke efterår.
Efterår er faktisk er bloggens favorit årstid :)
Vi har blandt andet faldet over denne hyggelige stol - der for tiden er sat gevaldigt ned - 2299 nu bare 1800,- som vil være perfekt at kravle op i og læse højt for ungerne og bruge den til hæklestol når de sover :) 
Find jer en rigtig god kaffe - det er virkelig luksus og så kan man vikle sig ind i den bløde plaid imens man nyder den :P
Sutsko til ungerne skal der til - jeg er faldet pladask for disse to par. Har en svaghed for cognac farvet læder...
Nu hvor det er hygge inde tid - så forestiller jeg mig hvor sjovt det ville være at ungerne lavede 'legekaffe' til mor her på sådan en fin lege kaffemaskine :D cute hva!
Så er der wakeup light - jeg har nævnt den før og den skal bare nævned igen. For jeg har haft min en del år nu og den er uundværlig for mig i den mørke tid. Den simulerer solen der står op og hjælper mig VIRKELIG med at vågne. 
 
Håber det inspirerer og underbilledet er der link til alle produkterne. :)

tirsdag den 6. september 2016

Bloggens ræve tester Philips Advent babyalarm :)

Så er det igen blevet tid til at bloggens rævefamilie tester et produkt. Det er Philips Advent babyalarm med Video.
Det er et af de produkter vi på bloggens er rigtig begejstrede for og derfor overgår den nu til rævefamilien som er rigtig tilfredse med den :)

Tak for den store opmærksomhed omkring det nye tiltag med 'test tegningerne' og alle de tilsendte spørgsmål om tegningerne og illustrationerne på bloggen - og ikke mindst de rosende ord :)
Tegningen her er lavet på en Wacom Cintiq 13 HD tablet - her tegner du digitalt på en tegneplade skærm og kommer så tæt på 'tegning i hånden som du kan uden at arbejde på papir.


Herunder kan du læse bloggens tidligere anmeldelse af babyalarmen. 
Bloggens anmeldelse af Philips Advnt babyalarm med Video

Spørgsmål? skriv til creativetail@gmail.com


onsdag den 17. august 2016

Giv dig selv og dem omkring dig plads til at sørge

Sorgen skal have plads og ikke mindst tid. Samfundet er så småt begyndt at forstå at de efterladte ikke bare skal 'komme videre'.. Eller tage sig sammen...
For det kan man ikke og skal heller ikke. Ens liv og livssyn bliver forandret når man mister en tæt på sig. Så man skal lære at leve med det istedet for. Finde en ny måde at omgås hverdagen.
Jeg har lige færdiggjort 'Min usynlige søn' (- Kunsten at leve med sine døde resten af livet)
af Esben Kjær.  
Rigtig god læsning der kan anbefales - også hvis du ikke lige står og har mistet. Den giver nemlig også indblik i hvordan man bedre kan støtte dem der har'.
Det er snart 3 måneder siden at jeg mistede min far og selv om bogens forfatter har oplevet det største tab af dem alle - er der alligevel rigtige mange ting at lære, forstå og sammenligne med.
Det er' altså ikke meget tid til fordybelse med to små børn .. men kan mærke hvor vigtigt det er, så jeg gør hvad jeg kan for at få plads til det.
Støt jer selv og hinanden. De afdøde skal ikke ties ihjel - for det er ikke til at bære at skulle miste dem igen. Nej de skal omtales og mindes, æres ved vores handlinger og fortællinger.

onsdag den 3. august 2016

Barsel og Pokemon 'get up and' GO!


Jeg kan varmt anbefale den nye og og yderst omtalte og hypede app Pokemon GO. Er du på barsel og er det bare liiiidt for svært at komme op af sofaen når baby sover .. ??så hent den gratis app og kom med ud. Get up and GO som de skriver. 
Og nej du behøver ikke traske rundt hver gang den lille sover. Men hvad med bare den ene lur? Du for motion, for kroppen i gang, underholdning, du ser måske dele af din by hvor du ikke lige har været før og baby får frisk luft. Det er et spil som kun fungere på farten - det vil sige, at det er ikke det' der kommer til at tage din opmærksomhed i babys vågne timer. Det kan vi godt lide.

Det er som om det er denne lille gulerod for at gå. 
Du oplever også andet end de virtuelle monstre - ud over at møde et hav af andre medspillere. En hare og smuk rådyr mor med føl, var bare noget af det jeg mødte på min morgentur da vi var i sommerhus i ferien. For ja, jeg kunne bare have sat vognen udenfor og selv gået ind, set morgen tv og ventet på at resten af huset stod op. Men de små monstre lokkede mig ud at gå :) 
Man skulle tro at tanken om den friske luft og gratis motion ville være nok - men det er det altså ikke....De fleste af os ville med træt blik vælge sofa og en chokolade kiks til hver en tid.
tirsdag den 2. august 2016

Panda tester - Kinto Faro Grande - Kaffeteriet :)

Så fik vores panda her på CreativeTail også testet den herlige Kinto Faro Grande fra Kaffeteriet.dk
Til alle de bekymrede kan jeg oplyse at pandaen selv valgte at deltage og her er derfor IKKE tale om 'dyreforsøg' og den er ikke fanget via Pokémon GO - den deltager af egen fri vilje ;)
Læs mere om det lækre kaffebryggersæt i bloggens anmeldelse lige HER 
 


mandag den 18. juli 2016

Pokémon GO i Nordsjælland ..?

Yeps - vi har på bloggen været på Pokémon GO siden starten her i DK. Vi er meget begejstrede - men er jer noget at finde i Nordsjælland..? Altså i de små sommerhus områder?
Pokémon stops eller Pokémons? 
Vi starter jagten og lader jer vide hvad vi finder :)