lørdag den 31. december 2016

Godt nytår

Tak til alle der har læst med. 2017 vil blive noget helt nyt for bloggen og vi håbet på at komme tilbage i den kreative rille.

lørdag den 17. september 2016

Giveaway - slutter kl 12

Du kan lige nå det hvis du vil være med i denne konkurrence om denne A3 plakat af bloggens eget design 🎉😊
Deltag i vores giveaway på Instagram - find billedet af plakaten og læs konkurrencereglerne. Link findes her:
Held og lykke :) 

#giveaway #konkurrence #vind #gratisting #vindplakat #deltag #børneværelse 

fredag den 16. september 2016

Gæsteblogger :)

Idag Gæsteblogger jeg på Isabella Manollis fine blog.
Besøg endelig - læs mit blogindlæg og smid gerne en kommentar derinde ;)
http://isabellamanolli.bloggersdelight.dk/hvordan-udtrykker-du-dig-jeg-tegner/

onsdag den 14. september 2016

Tillykke :)

Tillykke til manden min :) Der blev også lige tid til at tegne en lille fødselsdags hilsen til faderen herhjemme ;)

lørdag den 10. september 2016

Efterår musthaves 2016 - for store og små
1. JYSK - Plaid // 2.Arauto RAP hjemmesko cognac -Milkywalk  // 3. Bisgaard hjemmesko brun med elastik - Milkywalk // 4. Holy Bean, Honduras Comsa - Kaffeteriet // 5. Kids Concept, Kaffemaskine med tilbehør - abeungen.dk  // 6. WakeUp Light - Philips // 7. Lænestol EJERSLEV m/skammel stof grå/eg - JYSK


Efteråret er over os og de mørke tider og kulden kommer snigende.  
Så her på CreativeTail har vi fundet nogle af de ting frem der får os' godt igennem det smukke efterår.
Efterår er faktisk er bloggens favorit årstid :)
Vi har blandt andet faldet over denne hyggelige stol - der for tiden er sat gevaldigt ned - 2299 nu bare 1800,- som vil være perfekt at kravle op i og læse højt for ungerne og bruge den til hæklestol når de sover :) 
Find jer en rigtig god kaffe - det er virkelig luksus og så kan man vikle sig ind i den bløde plaid imens man nyder den :P
Sutsko til ungerne skal der til - jeg er faldet pladask for disse to par. Har en svaghed for cognac farvet læder...
Nu hvor det er hygge inde tid - så forestiller jeg mig hvor sjovt det ville være at ungerne lavede 'legekaffe' til mor her på sådan en fin lege kaffemaskine :D cute hva!
Så er der wakeup light - jeg har nævnt den før og den skal bare nævned igen. For jeg har haft min en del år nu og den er uundværlig for mig i den mørke tid. Den simulerer solen der står op og hjælper mig VIRKELIG med at vågne. 
 
Håber det inspirerer og underbilledet er der link til alle produkterne. :)

tirsdag den 6. september 2016

Bloggens ræve tester Philips Advent babyalarm :)

Så er det igen blevet tid til at bloggens rævefamilie tester et produkt. Det er Philips Advent babyalarm med Video.
Det er et af de produkter vi på bloggens er rigtig begejstrede for og derfor overgår den nu til rævefamilien som er rigtig tilfredse med den :)

Tak for den store opmærksomhed omkring det nye tiltag med 'test tegningerne' og alle de tilsendte spørgsmål om tegningerne og illustrationerne på bloggen - og ikke mindst de rosende ord :)
Tegningen her er lavet på en Wacom Cintiq 13 HD tablet - her tegner du digitalt på en tegneplade skærm og kommer så tæt på 'tegning i hånden som du kan uden at arbejde på papir.


Herunder kan du læse bloggens tidligere anmeldelse af babyalarmen. 
Bloggens anmeldelse af Philips Advnt babyalarm med Video

Spørgsmål? skriv til creativetail@gmail.com


onsdag den 17. august 2016

Giv dig selv og dem omkring dig plads til at sørge

Sorgen skal have plads og ikke mindst tid. Samfundet er så småt begyndt at forstå at de efterladte ikke bare skal 'komme videre'.. Eller tage sig sammen...
For det kan man ikke og skal heller ikke. Ens liv og livssyn bliver forandret når man mister en tæt på sig. Så man skal lære at leve med det istedet for. Finde en ny måde at omgås hverdagen.
Jeg har lige færdiggjort 'Min usynlige søn' (- Kunsten at leve med sine døde resten af livet)
af Esben Kjær.  
Rigtig god læsning der kan anbefales - også hvis du ikke lige står og har mistet. Den giver nemlig også indblik i hvordan man bedre kan støtte dem der har'.
Det er snart 3 måneder siden at jeg mistede min far og selv om bogens forfatter har oplevet det største tab af dem alle - er der alligevel rigtige mange ting at lære, forstå og sammenligne med.
Det er' altså ikke meget tid til fordybelse med to små børn .. men kan mærke hvor vigtigt det er, så jeg gør hvad jeg kan for at få plads til det.
Støt jer selv og hinanden. De afdøde skal ikke ties ihjel - for det er ikke til at bære at skulle miste dem igen. Nej de skal omtales og mindes, æres ved vores handlinger og fortællinger.

onsdag den 3. august 2016

Barsel og Pokemon 'get up and' GO!


Jeg kan varmt anbefale den nye og og yderst omtalte og hypede app Pokemon GO. Er du på barsel og er det bare liiiidt for svært at komme op af sofaen når baby sover .. ??så hent den gratis app og kom med ud. Get up and GO som de skriver. 
Og nej du behøver ikke traske rundt hver gang den lille sover. Men hvad med bare den ene lur? Du for motion, for kroppen i gang, underholdning, du ser måske dele af din by hvor du ikke lige har været før og baby får frisk luft. Det er et spil som kun fungere på farten - det vil sige, at det er ikke det' der kommer til at tage din opmærksomhed i babys vågne timer. Det kan vi godt lide.

Det er som om det er denne lille gulerod for at gå. 
Du oplever også andet end de virtuelle monstre - ud over at møde et hav af andre medspillere. En hare og smuk rådyr mor med føl, var bare noget af det jeg mødte på min morgentur da vi var i sommerhus i ferien. For ja, jeg kunne bare have sat vognen udenfor og selv gået ind, set morgen tv og ventet på at resten af huset stod op. Men de små monstre lokkede mig ud at gå :) 
Man skulle tro at tanken om den friske luft og gratis motion ville være nok - men det er det altså ikke....De fleste af os ville med træt blik vælge sofa og en chokolade kiks til hver en tid.
tirsdag den 2. august 2016

Panda tester - Kinto Faro Grande - Kaffeteriet :)

Så fik vores panda her på CreativeTail også testet den herlige Kinto Faro Grande fra Kaffeteriet.dk
Til alle de bekymrede kan jeg oplyse at pandaen selv valgte at deltage og her er derfor IKKE tale om 'dyreforsøg' og den er ikke fanget via Pokémon GO - den deltager af egen fri vilje ;)
Læs mere om det lækre kaffebryggersæt i bloggens anmeldelse lige HER 
 


mandag den 18. juli 2016

Pokémon GO i Nordsjælland ..?

Yeps - vi har på bloggen været på Pokémon GO siden starten her i DK. Vi er meget begejstrede - men er jer noget at finde i Nordsjælland..? Altså i de små sommerhus områder?
Pokémon stops eller Pokémons? 
Vi starter jagten og lader jer vide hvad vi finder :)

mandag den 4. juli 2016

Fordi du fortjener en god kop kaffe!

Uhhmmmm!!!
Ok - nu skal I bare hører. 
Jeg har fået fornøjelsen af at teste en smart lille en' mands kaffe brygger :P
Det er en Kinto Faro Grande og findes på Kaffeteriet.
For her hvor jeg barslerne den for anden gang, så kan jeg godt mærke at der er mindre tid til mig selv end ved første barsel. Men de få øjeblikke der er som 'mortid' er vigtige og her er de 4-5 minutter det tager at brygge kaffen altså givet godt ud.

Herhjemme har den ellers stået på instant kaffe i noget tid.. men det er svært at komme tilbage til efter en rigtig god frisk brygget kaffe.
Den fine lille kaffebrygger består af fire dele. Termokop, bryggedel, filter og lille tallerken. Det er virkelig smart og helt enkelt at bruge. Man puttet kaffe i filteret som er placeret i en cylinder med et lille hul i bunder. Under denne cylinder er der placerer en termokop - 
Her kan man virkelig få glæde af nykværnet kaffe og få det optimale ud af kaffen.
Jeg må sige at beg igennem min tid har set flere forskellige folk - som oftest i det kreative miljø ... - brygge frisk kaffe på forskellige måder. Jeg indrømmer at jeg har tænkt - 'ej ok, så meget bedre er din kaffe nok ikke ved at du gør det på den der besværlige og hippie agtige måde'... 
Men jeg må nu stå tilbage og tilstå at det nok er den bedste kop kaffe jeg længe har fået o-O 
Måske nogensinde....

Rund, blød, velduftende og frem for alt frisk. Normalt drikker jeg kaffe med lidt mælk og nogle gange en sødetabelet.
Men her skulle der ingenting i! Den var så velsmagende at der ikke skulle tilføjes noget som helst.
Mums en dejlig og velfortjent kop kaffe -og det drypper fint sen i det underste stykke som er et termo-knus. Så smart!!
For når det virkelig har været op af bakke sådan en barsels dag og man har stået og vippet barnevognen for tiende gang .. Så fortjener man altså også en kop gid kaffe.


fredag den 24. juni 2016

Glæd dig kære kaffe elsker :D

I kan godt glæde jer kære læsere. Her er der gang i den helt store test eller skal vi sige 'lille' - for det handler om den super smarte Kinto Faro Grande fra Kaffeteriget :P
Glædelig fredag

 

mandag den 13. juni 2016

Tegnet hverdag - mor og baby

Lillepigen er et halvt år så det meste af dagen står på mad mad og atter mad. Hermed inspirationen til denne tegning.
Tak til alle jer der skriver og spørg ind til processen bag illustrationere.
Her har jeg brugt eb wasom Cintiq - det er det tætteste du kommer på digitalt papir.
Håber I syntes om den.

onsdag den 1. juni 2016

Min dag illustreret - Wacom Cintiq

Jeg er heldigvis kommet igang med at tegne digitalt igen. Her har jeg prøvet at fange øjeblikket fra sidste uge hvor mindstemanden skulle til læge og havde det virkelig dårligt. Lillesøster var med på slæb i højt humør og jeg - ja jeg så vel bare små træt og bekymret ud :D

tirsdag den 31. maj 2016

Varm baby, tunge tanker og purløgsblomster

Uhh hvor vi har det varmt! Det er dejligt men kan godt mærke at lillesøster har det varmt... Hun er et halvt år nu og maser afsted med sit helt eget 'træningsprogram'.
Det er nogle tunge dage nu hvor hverdagen igen rammer. 4 dage er der nu gået siden min far blev bisat og 9 dage siden han døde. Man har stadig ikke fattet at han er væk og det er kun få øjeblikke der tillader at man bare lige sætter sig et øjeblik og lader tankerne flyde og tårnene rande. 
Tror også en vigtig del i processen er at fortælle om forløbet igen og igen..
Og det skal man gøre med noget man elsker, stoler på og som er gode til at lytte.
Sådan en havde jeg besøg af i dag :) 
Ud over lytteøre, omsorg og støtte, medbragte hun disse smukke purløgsblomster. Tænk at noget så simpelt kan være så smukt og dekorativt.
Husk at værdsat de mennesker I kan betro jet til. Dem I kan være 'små' sammen med. Det er jeres guldfisk i livet og de er uerstattelige.søndag den 22. maj 2016

Hvil i fred far - bloggen i sorg

Hvil i fred kære far.
Det er en sorgens dag - bjørne faderen over dem alle er gået bort...
Vi tænder lys på bloggen og mindes ham.
Han er endnu en' der tabte kampen imod kræft og imens mørket falder på og dagen går til ro - håber jeg at tankerne vil gøre det samme snart..
Døden er slet ikke så 'Hollywood' som vi går og tror.
Tror det er en stor fejl at vi ikke er bedre til at dele vores erfaringer om død med hinanden og derved forberede hinanden mere på dødsfald i forreste række.
Man står grøn og spæd i dette stadie. Læser sig firkantet på nettet og er stadig ikke klædt godt nok på. 

Men nu skal vi alle hvile...

torsdag den 12. maj 2016

Baby skitser

Der er blevet tid til at skitse en lille smule i dag. Lille 'mi mus' kan altså ikke sidde selv endnu :) så lidt kreativ frihed er der mikset i ;)

tirsdag den 10. maj 2016

Babynest - også til de store ;)

Vi har tidligere testet og nævnt Babynest - By Cara. Den er stadig et kæmpe hit herhjemme og bliver brugt daglige. Ikke kun af lillesøster men i den grad også af hendes storebror.

"Må jeg låne lillesøsters båd?" Det er start replikken :)
Efter et bad og en lang varm dag i børnehave er man en træt lille dreng - så lige nu er han altså faldet i søvn og ja i 'lillesøsters båd' ;P
Herunder finder I en' af de tidligere indlæg hvor vi har testet By Cara Babynest.

Solrige knus til jer alle.

tirsdag den 26. april 2016

Baby tegninger

Lille 'Mi Mus' er nu 5 måneder og står nu, i samarbejde med hendes storebror for underholdningen herhjemme. Hun er en stor baby der spiser godt :) så der er gode runde former at blive design inspireret af ;) 
Her er et par små tegninger jeg har lavet af hende.
Bemærk dobbelt dellen på låret :D
#Babydrawings #babytegninger #morblogger #momblogger #babysketch

onsdag den 13. april 2016

Andengangs barsel er ikke rosenrødt ..

Da jeg på barsel med mindstemanden - var der flere dage hvor jeg tænkte. At 'det da bare var LIVET'!! Sådan at være på barsel. 
Jeg havde utallige dage nede i vores daværende byhave - hvor jeg sad og hæklede i solen imens han troelige sov sin faste lur i barnevognen..
Ja barnevognen er stadig den samme :) men det er nok også det eneste punkt hvor de to barsels perioder kan sammenlignes. 
Den skummende latte er nu erstattet af hurtig og bitter instant coffe og hvis ikke var rigelig træt i sidste barselsperiode .. Ja, så skal jeg hilse at sige at jeg er det nu.
Det er heller ikke nemt at lave sig en god rytme for den lille pige. For mindstemanden skal også gøres klar og I børnehave. Her er hun jo tvangsindlagt til at tage med.. Så i og ud af autostol og pist forsvandt hendes ellers så gode første lur..
Lille mus...

Og for tiden er lillesøster og mig også på hente holdet. Børnehaven er lige flyttet i nyrenoverede lokaler,  - hvilket er lækkert, men nu er den desværre ikke længere i gå/trille afstand. Så det er afsted igen - I bil, ned at hente mindstemanden...
Bloggen får heller ikke den samme kærlighed og e-mail korrespondancerne er også blevet begrænset.
Her er bloggertiden skiftet ud med tøjvask, madlavning, vuggen af lillesøster der vågner efter 30 minutter og oprydning. 
Flere af tingene, som madlavning, tøjvask og div huslige gøremål, var der selvfølgelig også da mindstemanden var lille. Men slet ikke i samme målestok. 

Heldigvis er hun overdrevet sød og har heldigvis skruet godt op for charmen på det seneste - det hjælper :) 
mandag den 4. april 2016

Forårs GIVEAWAY - Elefant plakat!

Her på bloggen nyder vi foråret og vil fejre den sammen med alle vores faste tilmeldte læsere :D Så det er igen blevet tid til en Giveaway. Du kan vinde en af bloggens børneplakat design - 'Elefant Parade med BG' i A3.

 

For at deltage skal du:

1 lod = Være eller blive fast læser*

*Bliv fast læser (via Google Friend Connect, via Bloglovin' 

 + Skriv en lille kommentar herunder hvor du skriver hvor du vil hænge plakaten (minimum krav)


Ekstra vinderchancer:

3 lodder extra = del dete opslaget på din blog eller hop ind og like konkurrence opslaget på bloggens facebookside lige HER.


Du kan derfor optjene 4 lodder iAlt - held og lykke :)


Konkurrencen slutter om en uge d. 11 april kl 20:00

 

#giveaway #dkgiveaway #konkurrence #gratisting #børneplakat #børneværelse lørdag den 26. marts 2016

I påskens triste farver - børneafdelingen

Det tætteste lillepigen og jeg kommer på påske er de farver I ser på billedet.. Den skarpe iagttager har bemærket teksten og sikkert gættet rigtig - gæk gæk gæk... ja, vi er indlagt på børneafdelingen og det er bare så surt. Mest for lillepigen der bøvler med en virus og snot i store mængder. Det er ikke nemt når man kun lige er blevet 4 måneder. 
Vil også godt afsløre at det heller ikke er nogen 'fest' for undertegnede..
Det er første gang jeg prøver at være indlagt på børneafdelingen. Specielt sted.. Alle de syge børn giver en underlig stemning.
Her er bekymring i luften, blandet med kedsomhed, træthed og ikke mindst ensomhed.
Vi er indlagt på 4. døgn nu - og med et brændende ønske om snart at komme hjem. Sygeplejersker og læger er rigtig søde og meget forskellige. Men det ændre ikke på at jeg går rundt som en løve i et bur. For vi er 'isoleret' pga lille pigens virus. Så hver gang jeg bare skal have en kop tea eller en af de tre måltider - skal jeg ringe efter en sygeplejerske, som så enten bliver her ved lillepigen eller henter noget til mig..
Det giver mig tanken at det er lige som at være i fængsel.. Ikke at jeg aner noget om det, men man går og bliver lidt mærkelig over bare at se dette ene rum. 
Så kan man selvfølgelig altid hoppe på de sociale medier og se alt det dejlige alle andre laver i deres påskeferie.. 
Mange tanker fra børneafdelingen 

mandag den 14. marts 2016

Natteroderi med baby .. Søvnzombie

Lillesøster tager meget af min opmærksomhed i disse dage - hvilket er helt ok :) men må sige at det er hård kost når hun om natter er vågen hver time.. eller hver anden time. Det er også synd - for hun har snart været snottet i lang tid og så er det klart at det ikke er nemt at sove. Men mor her er under overfladen træt, træt - så evigt træt. Man når til et underligt stadie hvor man er som en zombie der kører på rutinen. Hele kroppen ønsker sig mere en noget andet bare noget sammenhængende søvn.
Det er der nu ikke lige udsigter til ..
Så fanen bliver holdt højt på andre måder. Som den anden dag da manden min hentede disse flødeboller men lakrids  og hindbærskum :D bare duften kan gøre mig helt lykkelig ;) 
God aften og god søvn til alle :)

onsdag den 2. marts 2016

Papir sløjfer - barnedåb

Barnedåben er nu veloverstået - og da der var meget lidt vi selv skulle stå for. Så valgte jeg at lave en helt bunke papir sløjfer som ekstra dekoration til bordene. Det blev rigtig fint og gav en god effekt med de mange forskellige mønstre. For selv om jeg endnu ikke har vænnet mig helt til alle de klassiske tøseting - nu hvor vi før kun havde mindstemanden - så skulle man da kunne mærke at det var en  lille pige vi fejrede :)
Der var så mange sløjfer at de gæster der ønskede det kunne tage et par stykker med hjem ;) De papir sløjfer jer har tilbage skal på en snor og pynte som en lille flagranke. 

Det kan anbefales at bruge en kuffert som denne til transport - så holder de formen og er nemme at holde styr på :)

søndag den 14. februar 2016

DIY hæklede hjerter - glædelig Valentins dag

Glædelig Valentinsdag til jer alle :) en lille hæklet hilsen her fra bloggen. Find den gratis hækle opskrift herunder. 

Hæklet hjerte :

1. omg: Slå  2 lm op. sammel dem i en lykke
2. omg: (alle m laves i lykken) 1fm, 2 lm, 1 stgm, 3 dstgm, 7 stgm, 3 dstgm, 2 lm, 1fm = 19 fm
3. omg: 3 fm, tag ud i de næste 2 m, 4 fm, i næste m laves der 1fm -1 lm og 1 fm, 4 fm,tag ud i de næste 2 m, 3 fm og slut af med en fm i lykken for at fremhæve fordybningen. Klip tråden over i en god længde og før tråden igennem lykken og hæft med start tråden på bagsiden.

onsdag den 10. februar 2016

Hæklet hårbånd til baby - nem DIY

Det vrimler med lækre 'hårbånd til baby' på nettet og jeg måtte da også prøve at hækle et. Blødt lilla Red Heart baby garn har jeg brugt og hæklenål 2.5 - for ikke at få for store huller.
Jeg målte bare lillesøsters hoved og hæklede så en række luftmasker i en længde svarende dertil - blot få cm kortere så den ikke er for løs. Derefter arbejder jeg i bagerste maskeled og hæklet frem og tilbage. Jeg bruger halvstangmasker. Derved får du denne rillede effect. Når arbejdet et så højt som ønsket - syr du enderne sammen og hæklet en lille pynte 'knude' der maser hårbåndet sammen. Samme princip som selve hårbåndet og bum - så er der hårbånd :) glæder mig til at prøve det på lillesøster når hun vågner fra sin lur ;)

mandag den 8. februar 2016

Mor må godt.... vægttab

"the cat is out of the bag".. Som man siger - eller hvordan siger man det på dansk? Men der er snart så mange i min omgangskreds der nu ved at jeg prøver at leve lidt ekstra sundt for tiden. Ikke fordi det har været hemmeligt - men med så meget andet, så ønsker man ikke at skuffe sig selv ved at fortælle det til alle - for derefter at fejle grusom og blive mindet om det' af alle man overskuds aftigt havde delt det med..

Der skulle bare ske noget - ellers ville hver en nutella mad bare komme på sympati eller trøste listen og det kan hurtigt blive meget farlig og ikke mindst alt for lang.

Men det går helt godt - altså med det sunde. Og fordi jeg får mættede og sund mad så har de forskellige cravings ikke været urimelig store. Slet ikke - for når man kan klare at stå at lave bløde, søde og lækre pandekager (efter en Blomsterberg opskrift) til drengene herhjemme - uden at gå grædende i seng fordi man ikke selv spise af dem. Ja - så må man sige det går godt :)
Der er så lige blevet købt en plade god mørk, 70% Fairtrade chokolade. Har planer om at skulle forkæle mig selv med et stykke de næste dage - som et klap på skulderen :)
Som overskriften lyder - mor må godt ;)


lørdag den 6. februar 2016

Snup en smoothie og tør sine øjne...

Vi var igen i dag afsted til fastelavn - denne gang i det lokale center. Det var dog håbløst planlagt og ingen anede hvilke kø man skulle gå til osv. 

Så igen kan man bare sige at hvis man ville have haft det bedre - så kunne selv have deltaget. Det må derfor være tid at tørrer sine øjne og lave en smoothie :) 

fredag den 5. februar 2016

Er alle pirat parat? Fastelavn, DIY Jake kostume

Så kom dagen hvor slaget skal slås - eller fastelavn kom og de dejlige unger skal slå katten af tønden. 

Jake kostumer er klar og den hjemmesyede vest og trøje er heldigvis falder i bedre jord end det omtalte Jake pirat sværd som jeg nævnte i opslaget i går :)
Når først lillesøster sov middags lur ide et par dage i træk - så var det ok nemt at få lavet. T-shirten fil bare fjernet hals og klippet takkede ærmer. Lille klip fortil hvor snoren så skulle binde dem sammen. Det blev en sort hæklet tråd - som jeg valgte at sy fast, så den ikke så nemt kunne falde af. Vest blev målt efter T-shirt og blot tilføjet to trekanter til flipper. Kantbånd på og fine guldknapper fra svigermors knappekasse :)

Men lad os nu se.. Han kan jo stadig nå at ombestemme sig og komme afsted som noget helt andet :) 

Er spændt på at se en masse udklædte børn - hvad mon det store hit er? Stadig Frost? 
God og tidlig fastelavn til jer alle :)torsdag den 4. februar 2016

Jake piratsværd DIY - skuffelse...

Mindstemanden herhjemme på 3 år er stor fan af Jake fra Ønskeøens Pirater. Det er hans mor egentlig også - og ud over et pirat kostume havde jeg igår været super kreativ - det var så det jeg selv syntes.. 
Jeg havde nemlig lavet et Jake pirat sværd. For vi har allerede et sejt LEGO skum pirat sværd herhjemme - men det er farvestrålende og men sølv klinge. Jake's sværd er jo lavet af træ - og da mindstemanden helt afgjort ikke skal have et rigtig træsværd, så tænkte jeg at pap var vejen frem. Så det blev pap i midten og bølgepap til detaljerne. Havde set på en bunkte billede online, hvor andre forældre havde lavet flotte pap sværd. 
Jeg målte efter sværdet vi havde i forvejen, og den fik enda de samme lag. Så ikke bare det var et' enkelt stykke pap - men flere forskellige stykker der gradvist bliver mindre og så limet sammen. 
Resultatet blev bedre end forventet og mor her var krea stolt :) 
Jeg havde enda tegnet træ aftegninger - så det rigtig kunne ligne godt og så lå det færdige sværd bare godt i hånden :D
Begejstringen ville ingen ende tage.

Nu glædede mig bare til at hente mindstemanden i børnehave - så han kunne se hvad hans seje mor havde lavet.

Sådan gik det bare ikke ... 
Mindstemanden fandt ganske rigtig sværdet hurtigt da han kom hjem - men ak - 'det var helt forkert' sagde han. I starten var jeg stadig ved godt mod og viste han stolt et billede af Jake for at vise ham hvor 'rigtigt' det var. Men lige lidt hjalp det - og nej, det ville han ikke have. Han forklarede blandt andet at det var sat sammen af flere sværd - det havde han sådan set ret i.. Men det var jo en af de ting der gjorde sværdet fedt, så det ikke bare var et stykke pap der knækker efter en gang...
Nu er jeg selv den lykkelig ejer af et Jake pirat sværd.. 
Så det er ikke altid rosenrødt at være kreativ mor :)
Men her kan I se det.onsdag den 3. februar 2016

Hæklede baby futter :)

Så blev de små hæklede babysko også færdige. Mit store problem er nu hvor opskriften er .. Da den var god og gratis - og jeg allerede gerne vil lave et par mere.. 
Så jeg håber at jeg snart vender tilbage med link til den gratis hækle opskrift på baby sutsko.
Men håber I syntes om dem :)

Er der andre derude der har gode opskrifter på noget i samme stil ?

tirsdag den 2. februar 2016

Bycara fanart - og ræve test :)

Som noget stadig nyt og unikt er det nu også en lille flok tegnede dyr - de heldige derblev udvalgt var en gruppe ræve ;)
De er her med til at teste forskellige produkter på bloggen. 
Denne gang er det Babynest fra bycara - som bloggen har været meget begejstret for at teste. Det er blevet til en helt række indlæg og nu er de tegnede ræve også igang. De har snupper en i hver af se smukke farver som den omtalte Babynest fås i. 
Håber I syntes om vores fanart og test tegningerne :)