Sider

lørdag den 10. september 2016

Efterår musthaves 2016 - for store og små
1. JYSK - Plaid // 2.Arauto RAP hjemmesko cognac -Milkywalk  // 3. Bisgaard hjemmesko brun med elastik - Milkywalk // 4. Holy Bean, Honduras Comsa - Kaffeteriet // 5. Kids Concept, Kaffemaskine med tilbehør - abeungen.dk  // 6. WakeUp Light - Philips // 7. Lænestol EJERSLEV m/skammel stof grå/eg - JYSK


Efteråret er over os og de mørke tider og kulden kommer snigende.  
Så her på CreativeTail har vi fundet nogle af de ting frem der får os' godt igennem det smukke efterår.
Efterår er faktisk er bloggens favorit årstid :)
Vi har blandt andet faldet over denne hyggelige stol - der for tiden er sat gevaldigt ned - 2299 nu bare 1800,- som vil være perfekt at kravle op i og læse højt for ungerne og bruge den til hæklestol når de sover :) 
Find jer en rigtig god kaffe - det er virkelig luksus og så kan man vikle sig ind i den bløde plaid imens man nyder den :P
Sutsko til ungerne skal der til - jeg er faldet pladask for disse to par. Har en svaghed for cognac farvet læder...
Nu hvor det er hygge inde tid - så forestiller jeg mig hvor sjovt det ville være at ungerne lavede 'legekaffe' til mor her på sådan en fin lege kaffemaskine :D cute hva!
Så er der wakeup light - jeg har nævnt den før og den skal bare nævned igen. For jeg har haft min en del år nu og den er uundværlig for mig i den mørke tid. Den simulerer solen der står op og hjælper mig VIRKELIG med at vågne. 
 
Håber det inspirerer og underbilledet er der link til alle produkterne. :)

1 kommentar: