onsdag den 17. august 2016

Giv dig selv og dem omkring dig plads til at sørge

Sorgen skal have plads og ikke mindst tid. Samfundet er så småt begyndt at forstå at de efterladte ikke bare skal 'komme videre'.. Eller tage sig sammen...
For det kan man ikke og skal heller ikke. Ens liv og livssyn bliver forandret når man mister en tæt på sig. Så man skal lære at leve med det istedet for. Finde en ny måde at omgås hverdagen.
Jeg har lige færdiggjort 'Min usynlige søn' (- Kunsten at leve med sine døde resten af livet)
af Esben Kjær.  
Rigtig god læsning der kan anbefales - også hvis du ikke lige står og har mistet. Den giver nemlig også indblik i hvordan man bedre kan støtte dem der har'.
Det er snart 3 måneder siden at jeg mistede min far og selv om bogens forfatter har oplevet det største tab af dem alle - er der alligevel rigtige mange ting at lære, forstå og sammenligne med.
Det er' altså ikke meget tid til fordybelse med to små børn .. men kan mærke hvor vigtigt det er, så jeg gør hvad jeg kan for at få plads til det.
Støt jer selv og hinanden. De afdøde skal ikke ties ihjel - for det er ikke til at bære at skulle miste dem igen. Nej de skal omtales og mindes, æres ved vores handlinger og fortællinger.

onsdag den 3. august 2016

Barsel og Pokemon 'get up and' GO!


Jeg kan varmt anbefale den nye og og yderst omtalte og hypede app Pokemon GO. Er du på barsel og er det bare liiiidt for svært at komme op af sofaen når baby sover .. ??så hent den gratis app og kom med ud. Get up and GO som de skriver. 
Og nej du behøver ikke traske rundt hver gang den lille sover. Men hvad med bare den ene lur? Du for motion, for kroppen i gang, underholdning, du ser måske dele af din by hvor du ikke lige har været før og baby får frisk luft. Det er et spil som kun fungere på farten - det vil sige, at det er ikke det' der kommer til at tage din opmærksomhed i babys vågne timer. Det kan vi godt lide.

Det er som om det er denne lille gulerod for at gå. 
Du oplever også andet end de virtuelle monstre - ud over at møde et hav af andre medspillere. En hare og smuk rådyr mor med føl, var bare noget af det jeg mødte på min morgentur da vi var i sommerhus i ferien. For ja, jeg kunne bare have sat vognen udenfor og selv gået ind, set morgen tv og ventet på at resten af huset stod op. Men de små monstre lokkede mig ud at gå :) 
Man skulle tro at tanken om den friske luft og gratis motion ville være nok - men det er det altså ikke....De fleste af os ville med træt blik vælge sofa og en chokolade kiks til hver en tid.
tirsdag den 2. august 2016

Panda tester - Kinto Faro Grande - Kaffeteriet :)

Så fik vores panda her på CreativeTail også testet den herlige Kinto Faro Grande fra Kaffeteriet.dk
Til alle de bekymrede kan jeg oplyse at pandaen selv valgte at deltage og her er derfor IKKE tale om 'dyreforsøg' og den er ikke fanget via Pokémon GO - den deltager af egen fri vilje ;)
Læs mere om det lækre kaffebryggersæt i bloggens anmeldelse lige HER