tirsdag den 26. april 2016

Baby tegninger

Lille 'Mi Mus' er nu 5 måneder og står nu, i samarbejde med hendes storebror for underholdningen herhjemme. Hun er en stor baby der spiser godt :) så der er gode runde former at blive design inspireret af ;) 
Her er et par små tegninger jeg har lavet af hende.
Bemærk dobbelt dellen på låret :D
#Babydrawings #babytegninger #morblogger #momblogger #babysketch

onsdag den 13. april 2016

Andengangs barsel er ikke rosenrødt ..

Da jeg på barsel med mindstemanden - var der flere dage hvor jeg tænkte. At 'det da bare var LIVET'!! Sådan at være på barsel. 
Jeg havde utallige dage nede i vores daværende byhave - hvor jeg sad og hæklede i solen imens han troelige sov sin faste lur i barnevognen..
Ja barnevognen er stadig den samme :) men det er nok også det eneste punkt hvor de to barsels perioder kan sammenlignes. 
Den skummende latte er nu erstattet af hurtig og bitter instant coffe og hvis ikke var rigelig træt i sidste barselsperiode .. Ja, så skal jeg hilse at sige at jeg er det nu.
Det er heller ikke nemt at lave sig en god rytme for den lille pige. For mindstemanden skal også gøres klar og I børnehave. Her er hun jo tvangsindlagt til at tage med.. Så i og ud af autostol og pist forsvandt hendes ellers så gode første lur..
Lille mus...

Og for tiden er lillesøster og mig også på hente holdet. Børnehaven er lige flyttet i nyrenoverede lokaler,  - hvilket er lækkert, men nu er den desværre ikke længere i gå/trille afstand. Så det er afsted igen - I bil, ned at hente mindstemanden...
Bloggen får heller ikke den samme kærlighed og e-mail korrespondancerne er også blevet begrænset.
Her er bloggertiden skiftet ud med tøjvask, madlavning, vuggen af lillesøster der vågner efter 30 minutter og oprydning. 
Flere af tingene, som madlavning, tøjvask og div huslige gøremål, var der selvfølgelig også da mindstemanden var lille. Men slet ikke i samme målestok. 

Heldigvis er hun overdrevet sød og har heldigvis skruet godt op for charmen på det seneste - det hjælper :) 
mandag den 4. april 2016

Forårs GIVEAWAY - Elefant plakat!

Her på bloggen nyder vi foråret og vil fejre den sammen med alle vores faste tilmeldte læsere :D Så det er igen blevet tid til en Giveaway. Du kan vinde en af bloggens børneplakat design - 'Elefant Parade med BG' i A3.

 

For at deltage skal du:

1 lod = Være eller blive fast læser*

*Bliv fast læser (via Google Friend Connect, via Bloglovin' 

 + Skriv en lille kommentar herunder hvor du skriver hvor du vil hænge plakaten (minimum krav)


Ekstra vinderchancer:

3 lodder extra = del dete opslaget på din blog eller hop ind og like konkurrence opslaget på bloggens facebookside lige HER.


Du kan derfor optjene 4 lodder iAlt - held og lykke :)


Konkurrencen slutter om en uge d. 11 april kl 20:00

 

#giveaway #dkgiveaway #konkurrence #gratisting #børneplakat #børneværelse