lørdag den 28. marts 2015

Krea påske ?

Her gør vi klar til krea hygge og hvor er det en fornøjelse at male på æg. Havde helt glemt hvor fantastisk det var - så det kan altså varmt anbefales.
Har I også krea projekter?

fredag den 27. marts 2015

Kunne du bruge en ny sofa??

Jeg kan se nu at vi begik en fejl... Dengang for ja - er det virkelig 7 år siden? For der boede vi i Valby - og det var der ingen fejl i :) Vores lejlighed var dejlig og ny istandsat, men der var også enormt dårligt indrettet. Eller den var ikke til at indrette, fordi der i stuen var to indgange og et stort vind. Man var låst i sine valg. Og der valgte vi en lille to personers sovesofa.. For det betyder meget for os at familie og venner ser kommer langvejsfra fra kan overnatte ved os. Det var også god at sove på, men bare ikke god nok at sidde i... 
Og det var en fejl .. At have en dårlig sofa i så mange år... Det er ganske enkelt for dumt. Så her da vi flyttede og stuen blev større var det fantastisk at vi at vi har kunne få lov at teste og anmelde en sofa fra JYSK. 
Det skal siges at alle meninger og holdninger er vores egne - ingen tekst er dikteret eller bestilt.

Nå. Men så kom sofaen vi skulle prøve og det var jo så dejligt at finde ud af at der var noget der hedder en familiesofa :D ja for hele vores lille familie kan sidde og hygge i dem og den anede vi ikke vi manglede! Sofaen er mørkegrå i grovmasket stof - den står rigtig flot og man kan vælge at skifte farve ved hjælp at pyntepudder og plaid. Så den kan hurtigt skifte udtryk og peppes op - tilpasse sig årstider og stemning. Som mange andre sofaer der er fremme for tiden - har den en shaeselong del. For 'hvor er det dog skønt' at slænge sig på den del! Man kan nemt sidde to og se film side om side. 


I modsætning til vores gamle er denne sofa rigtig god at sidde i og den er også helt nydelig. Dens puffede rygpuder giver den et hyggeligt look og den har et varmt og indbydende udtryk. 
Sofaen er jo ikke i den dyre ende så de fleste kan følge med. Faktisk at den på TILBUD lige nu til bare 2900,- og det tilbud gælder til 17.04 - 2015. Men den skal også lige 'samles' når den bliver leveret .... Man skal igen bare huske den gode pris og give det til manden som søndags projekt :) 

Den er også mere end gennem testet  af mindstemanden. Han hopper rundt i den - springer fra den og den kan heldigvis klare skærene ;) 
Så er det jo også en sovesofa - for det var stadig et krav til vores nye sofa. Skæbnen vil at det har været manden min og mig der har sovet på den da vores soveværelset et par gange har været optaget. Men så er det også nemmere at fortælle om oplevelsen :) oplevelsen af at sove på den hat været rigtig positiv. Den er for det første nem at slå ud og giver derefter en stor dobbeltseng. Vi har dog planer om at få og en dobbelt top madres så man undgår 'rillen' i midten. Under shaeselong delen kan man fint have sengetøj, plaid og puder.


Alt i alt har det været rigtig positivt at teste denne 'familie' sovesofa fra Jysk. Vi kan efter testen varmt anbefale denne sofa til andre familier og kan sige at vi har været tilfredse med levering og selve produktet.
- produkterne der er brugt til stylingen, er sponsoreret af JYSK.
Her får I også lige linket til sofaen
http://jysk.dk/stue/sovesofaer/sovesofa-havdrup-m-chaiselong-morkegratorsdag den 19. marts 2015

Anmeldelse af børnestøvler

Foråret er over os og det er blevet tid til en anmeldelse her fra Creative Tail. Vi har fået lov til at teste et par støvler igennem i sidste par måneder.
Alle meninger og holdninger er vores egne og har ikke nogen dikteret tekst eller 'købte meninger' :)

Vi modtog støvlerne og mindstemanden var henrykt - nok mest for kassen til at starte med :) 
Støvlerne har nået at prøve sne, sjap og hvad vi ellers har haft af vind og vejr. De vil også blive flittigt brugt her i det tidlige forår, da de er tilpas varme. For nu kommer tiden hvor mange alt for tidligt tror det er sommer og ungerne ender med at komme afsted i balletsko og tyndbundede sko. Nej det er så småt tid til sorftshelfs og Termo tøj og så ville jeg sætte et par støvler som disse til. For de kan klare skærene. Nok ikke kæmpe vandpytter men alt andet. De er slidstærke og det tror jeg blandt andet takke det ægte læder for. For det holder altså bare bedre og hvis der er nogen der ikke passer på sit fodtøj så er det små børn! Og det skal de heller heller ikke. Så støvlerne har er blevet klatret, hoppet, løbet, kravlet og slæbt i ;) det kan anbefales at have lidt støvlefedt på lager. 
Det virker til at de sidder godt på de små fødder og de er meget meget nemme at få af og på. Lynlåsen på indersiden er jo et must! Jeg vil om muligt kun gå eget det fremover, for det er da lækkert nemt. Ikke noget med hiv og flå - det har vi tidligere prøvet... Men som et par gode 'stik i' sko og så zzzipp. Tror snart selv mindstemanden kam klare opgaven :D 
Ellers har de nogle små fine detaljer. Ikke noget unikt men meget sødt. Så har de ellers en skridsikker og fodformet bund og de giver en fornemmelsen af høj kvalitet. 

Det har alt ialt været en positiv oplevelse at teste støvlerne og vi kan derfor varmt anbefale disse støvler da de ikke kun er gode men også til en overkommelig pris og nu sat ned til bare 199 :D  
De findes i små str 20 - 25, deromkring. På nettet eller i den lokale Deichmann butik.
Her har i linket: 
Tak til Deichmann der gav os lov til at teste.
 tirsdag den 17. marts 2015

Ny tælle børnebog fra manden min :D

Ny sej tælle børnebog!

Sådan! Manden min er nu aktuel med en dugfrisk børnebog :D "Pirater i havsnød". En sød og rigtig sjov tælle bog med sjove rim. God og hurtig at læse højt og velegnet til højtlæsning. Så kik forbi boghandleren og biblioteket - for kan sige jer at der er lagt kærlighed og lækre tegninger ned på hvert et opslag.


torsdag den 5. marts 2015

Giveaway vinder

Så fandt vi endelig en vinder af vores lækre giveavay :D hop ind på facebook og se om det er dig :)
CreativeTail på facebook