tirsdag den 30. september 2014

Fan art - Alice In Wonderland

Så blev det Tirsdag - tid til Tirsdags Tegning og jeg har haft en rigtig god stund med Photoshop og min digitale tegneplade (Intuos Pro fra Wacom). Eller det vil sige - at jeg startede men en skitse i hånden - så tog jeg et billede og så kom der ellers farve på og jeg flyttede lidt rundt på sagerne. 
Det er et stykke 'højtbelagt' med fan art jeg har tegnet - for jeg er vild med Alice i Eventyrland, hele universet og historien.
Håber i syntes om den også selv om den er lidt uhyggelig :)
Med denne tegning siger vi også farvel til September og Oktober kommer snigende med Halloween i rygsækken.
HUSK min giveaway - med den knap så uhyggelige plakat :) Følg linket HER og deltag.

Alice In Wonderland and the caterpillar fanart

lørdag den 27. september 2014

Giveaway :D

GIVEAWAY! - Vind A3 plakat af Creative Tails Design.
Sådan deltager du:
Følg CreativeTail's Facebook side og syntes om opslaget med denne giveaway

- så deltager du med 1 lod 
Få ET' EKSTRA LOD ved at trykke Del' til opslaget eller på din blog 
-
Deltag senest d. 4. Oktober kl 12:00!
Held og lykke 
________________________
Dette er ikke facebooks konkurrence - det er CreativeTail's

og det er uden ramme


tirsdag den 23. september 2014

Kan du gætte hvad vi laver?

Ja - kan du gætte hvad vi laver eller skulle jeg sige, kan du gætte hvad vi bygger? Kan afslører at det er noget der kan bestilles fra Abeungen.dk og jeg er meget spændt på hvad mindstemanden siger til det færdige resultat - hvis han altså kan vente :)
For det er altid spændende med sådan noget 'byg selv' og jeg må sige at jeg er RIGTIG glad for at det er mandn min (mindstemandens far) der står for byggeriet :D
Ser frem til at vise jer det færdige resultat :)

onsdag den 17. september 2014

At rejse er at leve - eller bare nødvendigt nogle gange

Jeg er på en lang rejse i dag. Uret vækkede mig tidligt i den tusmørke skumring og gulvet i det store sommerhus var køligt og luften tyk af sovende mennesker. Jeg nåede frem til toget før solen var kommet ud af nathuen  - luften er mild og frisk og blander sig med de første fugles morgensang. Toget ruller afsted og jeg er helt alene. Der er folk nok i toget - men jeg er kun' mig, for jeg rejser selv og har lige efterladt 19 mennesker som jeg hellere ville være sammen med. Men nogle gange må vi rejse - opleve ting - lære ting. For så at vende hjem igen, men ny viden og energi til dem vi holder af.
Den orange sol fylder hele den ene side af toget og skaber en følelse af varme - nu er jeg snart fremme. 
At rejse er at savne. Jeg håber I må få en god rejse om den i dag er stor eller lille

mandag den 15. september 2014

Kom nu ud og løb! Efter barsel...

Ja - det var det jeg sagde til mig selv for 6 uger siden da jeg startede på nyt arbejde. Altså det der står som overskrift - Kom nu ud og løb! Det vil sige at jeg startede med at løbe efter jeg havde haft min første uge på arbejde. Men jeg har ikke løbet mere end et par meter under min barsel.. Der har hverken været tid eller overskud til det. Så jeg har skulle starte helt fra bunden. På nettet fandt jeg en gratis løbeplan - som jeg har fulgt. Den løbeplan skulle træne en op til at løbe 5km. Jeg løber tre gange om ugen - mandag, onsdag, fredag. Alarmklokken ringer til hverdag kl 6, det er der jeg løber og der jeg har min 'mig tid'. Der er helt fantastisk! For tiden går ikke fra familien, da de slet ikke er stået op på det tidspunkt. Det kan virkelig anbefales og man bliver så dejlig frisk. Man kan mærke at kroppen trives og at man virkelig har godt af det - fysisk men i høj grad også psykisk. Må også sige at det har hjulpet på motivationen at jeg har fået mig en tidlig fødselsdagsgave i for af et par lækre NIKE sko fra deichmann.com
Håber jeg skab puste til den lille glød der bør i mange af jer.


mandag den 8. september 2014

Den fedeste klapvogn - Chicco Liteway

Jeg har set frem til at dele vores erfaringer med vores nye klapvogn. Vi har længe haft brug for en ny og klapvogn og kravene har været høje. Grunden til at valget i starten faldt på en  Chicco Liteway var at det er en af de få klapvogne som man må tage helt med ud til gaten når man skal rejse med fly. For det er da for fedt! 
Men lad os starte på dansk grund. Det er virkelig en lækker klapvogn - så laber at selv mindstamandens største fætter på 11 år måtte komplimentere den :D For noget af det jeg virkelig g godt kan lide ved denne klapvogn er at den nemt kan klappes sammen til ingenting - men stadig er super stabil og sky høj kvalitet. For når jeg i starten hørte ordet klapvogn - så tænkte jeg på de klassiske paraply klapvogne. Tynde pinde - billet små sarte hjul. Så det har været fantastisk at bruge denne Chicco - der putter alle disse gamle myter til skamme. Unikt og stærk design og dette er endelig en af de ting jeg ikke er bange for at bruge. For den kan tydeligvis holde til hverdagen. Den kan klare en hidsig mindstemanden og en træt lille dreng der skal bruge et lift :) Det er derfor med stor glæde at vi på Creative Tail kan anbefale en rejeklapvogn! Ja - vi bruger den nu også til hverdag og I vores hverdag har vi brug for noget der virker. Noget der klappes sammen og passe I mange forskellige biler. En vogn hvor sæder kan ligges helt ned så mindstamanden kan sove. Den er god at trille med og hurtig og nem at slåop og klappe sammen. Vi har klapvognen i et fælles skur hvor der ikke er plads til en udslået vogn - så her er det perfekt at kunne have denne rejsevogn til at stå uden at være i vejen. Klapvognen er også blevet brugt flittigt på diverse udflugter - bla i LEGOLAND, i sommerhus og enda til standen. 
Man kan finde den på tilbud forskellige steder hvor man skal slippe lige omkring 999kr for den. Men det er den bestemt også værd. Og tillader mig derfor at linke til den herunder


tirsdag den 2. september 2014

At være for træt til at gå i seng..

Kender I det? at være for træt til at gå i seng. Ja, det lyder ret så fjollet, men det er nu en ting der eksisterer i min verden.
Jeg har lavet mig en kop mørk lyn tea på tassimoen og nyder et par billige citron kiks imens mørket sænker sig. Uret er smidt og jeg har et 'øre' på mindstemanden, som blidt og sødt sover tungt på sit værelse. Jeg sidde nok bare her og nyder stilheden, selv om jeg godt ved at jeg på nuværende tidspunkt godt kan spise en hvid pind efter det' at få otte timers søvn. Så burde gå i seng. For i morgen ringer uren kl 06:00.. 
- der har jeg så små 10 min. til at få tøj og sko på, drikker glas vand og fortære en halv banan - for derefter at løbe mig en morgentur. (Dette sker hver mandag,onsdag og fredag). Denne forberedelsestid før løbeturen er nok de kortest ti minuttet på hele dagen. For selv om jeg hver gang skynder mig - så er det som om at det altid er lidt for lidt tid. 
Cafe glasset dugger fra den varme tea og skylder hjælpsomt den klistrede citronmasse som kiksede afgiver væk fra tænderne. Den varmer hele munden op og fylder næsen med blød damp. Ud over køleskabets monotome summer er her ikke en lyd... Gad vide om jeg ubevidst savner byens rumlen? Er det en af grundene til denne sene uro? Men mon ikke jeg bare er træt fordi det er sent og fordi mit hoved er fyldt med oplevelser, tanker og måske enda bekymringer - det er også fysisk tungt og føles ubeskrivelig svært at holde oprejst. Så nu må jeg hellere takke af :)


mandag den 1. september 2014

Design af sengetøj og efterår

Denne tirsdag er tirsdag tegningen denne grafiske tegning som et et bud på sengetøj til de mindste. Den er i friske grønne farver og men to str ræve der gemmer sig i den åbne skov :) Håber I syntes om den. Til alle jer der selv tegner, designer i fritid eller som arbejde - så kan jeg rent teknisk fortælle at jeg for dette projekt har arbejdet med photoshop og tegnet på min digitale tegneplade som er en Intuos Pro fra Wacom. Det er helt klart et 'must have' mef et tegnebræt, da du derved digitalt - kommer rigtig tæt på din normale streg, som du kan lave på papir.