onsdag den 30. april 2014

Nye børne sandaler - har I købt?

Jamen det er altså næsten ikke til at vente! Der har jo været en række dage hvor det bare har været skønt vejr i dette forår. Men det er altså desværre liiiidt for tidligt at sende mindstemanden afsted i hans nye sandaler :/
Men fortælle om dem - det kan jeg ikke vente med :D for se lige nogle labre sandaler han har fået sig. De er fra EN FANT som virkelig har nogle lækker bisken til forår og sommer. Det er et par læder sandaler i mørkebrun chokolade farve. De har smart lille velcrorem, som er optimalt når man har en lille rødhåret ræv af en dreng med krudt bag i :)
En god sål som skulle give den optimale støtte og fin plads til de små tæer. Mindstemanden render begejstret rundt i dem i lejligheden - hvilken lykke når de skal bruges udenfor :)
Herunder kan du finde et direkte link til sandalerne, som ud over brun kan findes i navy, sand, gul, rosa i str. 20-26
EN FANT sandal i læder
Om må vi så få nogen sommer så jeg kan vende tilbage med sandalerne i brug :)


mandag den 28. april 2014

Blomster i stedet for kage...

Hvis man som mig 'for en tid' har vælgt at skære gevaldigt ned for indtagelsen af bla. kage - og mønterne alligevel er ved at brænde op i lommen. Så er rådet herfra at man f.eks kunne købe blomster istedet. Man kan også se det som en lille fortjeneste - nu hvor man kunne holde sig i skindet :) 

lørdag den 26. april 2014

Chili hummus - sult og sommer

Lørdagen startede herhjemme som alle andre weekenden .. eller det nok nærmere som alle andre hverdage. For mindstemanden tager sig ikke synderligt meget af - at det er weekend. Han vågner stadig kl 7 og er klar på sjov og ikke mindst havregrød. 
-
Men vi kom igang alle mand og imens Tassimoen lavede 'en velfortjent' cappuccino - var der tid til at fiske lidt ekstra lækker og sund morgenmad til mig selv. Men en del af mig må stadig ha' ligget inde i sengen - for det var først senere jeg opdagede at det var mindstemandens BabbaPappa tallerken jeg havde fyldt til renden med gryn, æbler, rosiner og hvedeklids kiks....
Og ja - som nævnt i går, står jo på sundheden på bloggen for tiden.
Syntes jeg tænker på mad og madopskrifter konstant! Så jeg skal liiiige igang og finde nye gode madvarer og smage. Fik bla lækreste chili humus i dag. Nede fra den lokale grønthandler og så på nyt rugbrød - mmmm 
-
Men ejj hvor har det været en smuk og dejlig dag. Det var som om at alle danskere havde forladt deres små hjem - for at mødes i parken - på cafeen eller med is på gadehjørnet.

fredag den 25. april 2014

Sundheden starter NU!

Min træng til søde sager, kager og nok bare alt hvad der er usundt er bare blevet for meget de seneste par måneder ..
Så igår åd jeg min (for denne gang) sidste chokolade dounut. 

Sundheden på bloggen er hermed sat igang! 
Ingen slik, kager eller hvid brød - nul og Nix til hvid pasta og hvide ris. 

Men der skal komme god og sund mad på bordet - klidkiks, ny energi og håber på at komme til at stråle af sundhed :) torsdag den 24. april 2014

Navn i børnetøj - det er nemt!

 Mindstemanden startede i vuggestue i februar - og vi har haft stor glæde af at have navn i de forskellige medbragte ting. Der er bare nogle ting man vil gøre liidt ekstra for ikke at miste - selv om jeg godt ved at ting kan forsvinde - selv med tydelig navn, tlv osv. Men men .. jeg må sige at jeg er rigtig glad for at jeg har sat navn i mange af hans ting og det er også til stor hjælp i vuggestuen - når der f.eks ligger 5 par sutsko, fordi et par af rollingerne mener at det kunne være sjovt at finde dem alle frem. Så er det rart at ens ting nemt kan blive sat tilbage på barnets hylde/skab - takket være tydeligt navn.
De nye gummistøvler (fra beeboo.dk - af mærket CeLaVi) skulle derfor have navn her til morgen. Det var overraskende hurtigt og nemt - for vil godt indrømme at jeg har haft strygemærkerne til at ligge lidt tid - men ikke liiiige fået prøvet dem. Da jeg kom igang, var det næsten ikke til at stoppe. For det gik bedre end forventet - så en lang række tøj og overtøj fik også lige et strygemærke med på vejen.
Jeg har nemlig også fået lavet en række navnebånd - med broderet navn, som jeg har brugt en del - syntes de er så fine, at man fint kan sy dem på 'synlige steder' - og ikke bare gemme dem i nakken. De egner sig også godt til strik og andre pæne ting syntes jeg. Så de fleste af mindstamandens ting og sager er nu mærket med enten et strygemærke - eller et stof navnebånd.
Ja.. det er første-barnet - så mon ikke man næstegang bare tager strygemærker på hele baduljen :)
Men skal det være ... så lad det være - så jeg valgte også at få en lille elefant bag ved navnet (man kan vælge imellem en række forskellige symboler) for mindstemandens symbol i vuggetuen er en elefant :) For meget? måske - men syntes det er ret så fint. Valgte også en svag lyseblå.Har du også lyst til at få navn i børnetøjet ? - så kan du bestille begge varianter ved Ikast Etiket HER. Dem har jeg gode erfaringer med og har tidligere købt navnbånd til mine hæklede kreationer.

Link til navnebånd HER
Link til strygemærker HER

onsdag den 23. april 2014

Perfekt gave ide' - eller selv-forkælelse :)

Jeg har glædet mig meget til at vise jer mit nyeste smykke. Det er en STINE A ring med åbent hjerte og den er bare såååå laber! Af materiale er det sort rhodineret sølv - som jeg tydeligvis har en svaghed for... 
Ville specielt gerne vise jer ringen, fordi jeg syntes det er en perfekt 'mor gave'. Kan f.eks være gave til den helt nybagte mor - nåå ja og der er jo kun små 3 uger til at det er mors dag :D (11.maj - 2014) - så der skule der være en god mulighed for at give en sød gave eller at ønske sig en god ting
Det er over et år siden jeg selv blev mor - så ringen er for mit vedkommende ren selv-forkælelse - uden speciel anledning ;) 


Ringen koster 425,- og det er en rigtig fin pris for dette herlige stykke design. Jeg syntes at STINE A laver nogle rigtig flotte ting. Hun formår at lave smykkerne feminine og samtidig give flere af dem rå og klassiske undertoner - jeg er vild med dem. Man føler man får noget nyt og friskt fra denne dygtige smykkedesigner som så sejt, kan bryste sig med at være selvlært.
Den søde sølv hjertering smyger sig behageligt om ens finger og man glemmer helt at man har den på. Syntes den er flot til hverdag som en lille luksuriøs detalje. 
Så det var en lille gave ide' herfra - og kan klart opfordre jer til at tage et smugkik på de mange andre smykker fra STINE A lig HER
God og smuk forårs dag til jer alle :)   
Direkte link til den fine rig finder du HER

Forpæstet børnekupe!

Hold nu op det er en lang og trættende togtur.... Mindstemanden har efterskælv efter hans vaccination for 14 dage siden. Feber - træt. Så det er jo på ingen måde optimalt med en togtur på 4 timer :/
Og nej vi er bestemt ikke den eneste børnefamilie ... Der er en lang omgang skrig og skrål - højttalerne og råbende mødre der på skift slæber deres ufrivillige børn ud på gangen, for at fortælle dem at de skal dele 'bilerne' med de andre og ikke bare kan tage tingene fra de andre børn eller ikke bare må løbe væk. Flere af os prøver at putte vores børn nede i klapvogns parkerings området uden held - fordi de resterende vågne børn og deres mødre, mener at dette område - lige så vel som resten af vognen, er en stor legeplads... Men det er svært for alle,  for de små har jo krudt i røven - det ved jeg ... Men det er tydeligt at mærke om folk viser hensyn eller bare er møghamrende ligeglade. Og I har nok gættet at det sidste er tilfældet her. For det er mødrene der bare er FOR MEGET på denne tur. Det er svært at finde tålmodigheden frem og jeg er lykkelig for vi snart er fremme - for jeg har mest af alt lyst til at fortælle dem hvad de er 'lavet af' og bruge en ting eller to jeg lærte fra min tid som thai-bokser....

tirsdag den 15. april 2014

GRØN Termo lykke og tilbud


Så kom vi igang med at bruge det nyankomne termotøj - eller bare bukserne til at starte med :)
Jeg har før nævnt dette TILBUD på termotøj - og jeg gør det gerne igen. For det står til kun 149 kr ved beeboo,  CeLaVi/Caretec termosæt i enten GRØN eller RØD. Et godt termosæt er bare et rigtig dejligt forårs sæt. For mindstemanden sætter sig liiige hvor han vil - frivilligt eller ufrivilligt :) og jorden er bare så kold. Jeg valgte den mindste str de havde i grøn, så de er lidt store - men det er intet problem. Et lille 'buk' i buksebenet og så går det friskt derud af. Det bliver klart vores foretrukne forårs og sommeraften buks - da de også fungere godt med et par regnbukser over. Men lad os håbe det ikke bliver nødvendigt.
Lad de små komme ud af de store, tunge og små klodsede flyverdragter, så de kan nyde foråret lige som vi gør. Det er helt tydeligt de sætter pris på det og med et godt termosæt - kan de stadig holde varmen, tumle og tonse rundt. Ønsker jer alle en fortsat smuk og solrig dag - med sjov og god leg i det fri.


fredag den 11. april 2014

Billigste termotøj på nettet! YES!

Det er perfekt årstid for termotøj nu - og der lød da også en klar anbefaling fra vuggestuen. De holder de små varme uden at være klodsede som mange store flyverdragter. For det er' stadig køligt og jorden er kold.
Når det er sagt har jeg et stykke tid søgt efter et godt sæt - til god pris og noget jeg ville kunne dele med jer. Nu har jeg fundet det og pakken kom allerede i går :)
For kun 149 kr kan man ved beeboo få et CeLaVi/Caretec termosæt i enten GRØN eller RØD!
 - det skal lige siges at CareTec og Celavi er et og samme mærke - 
Det er altså halv pris og det billigste jeg har fundet - specielt nu hvor jeg fik efter en grøn eller blå farve. Det er ikke engang nævnt på PriceRunner... selv om det er billigere end alt det den foreslår.

De har af gode grunde ikke alle størrelser - så hop ind og se om der er en du kan bruge. Ellers har de også en række TILBUD på jakker, regntøj osv - se dem HER. Vi valgte det mindste grønne der var, selv om sættet nu er liiidt for stort til mindstemanden. Det er specielt bukserne vi står og mangler og det er ikke noget problem at hive dem godt op - putte enderne i gummistøvlerne eller lave en lille fold.
Jeg skal nok vende tilbage når vi rigtig for sættet i daglig brug - men ville altså ikke vente med at vise jer dette tilbud. For selv om en af de store supermarkeds kæder have et billigt sæt for et par uger siden - til 100kr tror jeg - så vil jeg til en hver tid hellere have et godt sæt, i god kvalitet og gennemtestet mærke, på flot tilbud.
God weekend til alle :) 

mandag den 7. april 2014

Giveaway HAMA perler :)

Læste i mit indlæg fra tidligere i dag? Hvis I gjorde, så kan jeg nu med glæde fortælle at vi ikke skal være de eneste der har mulighed for at hygge os og lege med Hama perler :) Se indlægget HER
En heldig læser kan vinde det lækre Hama MAXI - My First Hama gavesæt som I kan se på billedet og jeg finder allerede en vinder nu på fredag d. 11 April kl 10! 
Alt du skal gøre er at følge/syntes godt om bloggen på facebook + syntes godt om dette opslag på bloggens facebook - så ved jeg hvem der ønsker at deltage :)
-----
Held og perle lykke og hold jer til når jeg offentliggøre vinderen - for så kan sættet blive sendt til den heldige før påske ;)


Hama hygge - perle weekend :)

I weekenden blev der leget med Hama perler med mindstemanden for første gang :) Jeg legede selv meget med Hama perler som barn - og det er en fornøjelse at bringe den glæde videre.
Jeg har da også mit eget sæt med de helt små mini perler som jeg stadig bruger - bla. til halskæde vedhæng.
Perlerne vi brugte her i weekenden var Maxi perler - de hedder 3+ og er nok noget der ligner dobbelt så store, som de klassiske Hama perler som hedder 5+.
Mindstemanden er jo derfor liiiidt for lille til selv de helt store perler - det er selvfølgelig pga. sikkerhed at de hedder 3+, men når man sidder sammen med ham, hjælper og holder stærkt opsyn - så går det rigtig fint.
Han var vildt begejstret og forstod hurtigt konceptet og vi sad længe og hyggede. 
Det blev ikke til de helt store kunstværker - i denne omgang :) men der blev øvet pincet teknik og så skal jeg lige hilse at sige at der blevet tudet da vi igen skulle pakke perlerne sammen ;)
Er I også på perleholdet ? Eller er det for gammeldags efter jeres smag ?


torsdag den 3. april 2014

En travl dag - med fristelser...

'To do' listen har været lang i dag og jeg er så træt at jeg næsten ikke orker at gå i seng.. Også selvom mindstemanden lagde sig til at sove med det samme 20:07 :)
Sedler fra vuggestuen, købe ind, e-mails, arbejde, møde, rengøring af ovn, lave aftensmad, - jeg kunne blive ved. 
Men en pause skulle der til og jeg lod mig heldigvis friste da jeg skulle handle. For hvem har ikke set de åndssvags reklamer fra Spangsberg Flødeboller.. Og hvad måtte jeg bare købe.. En pakke med 5 stk. nyhed med hvis chokolade og lakrids  :D så helt tåbelige er de reklamer nok ikke.. De virker jo på mig.
Og ihh hvor var den god (delte selvfølgelig resten med manden) og det var med stor glæde at jeg kunne nyde den med en dejlig kop - næsten hjemmelavet latte/cappuccino :)
For man kan få mange lækre kaffevarianter til Tassimo maskinen. Blandt andet en række forskellige kaffer SOM DE HER hvor der ikke hører mælk til (jeg er stor fan af mælk i kaffen). Man kan godt nok bestille kapsel mælk på deres hjemmeside - men i mangel af bedre og pga. et godt tilbud, købte jeg denne cafe mælk. Et dyt i microen og en tur med den lille hånd-mælkeskummer og så i den nybyggede kaffe - mums! onsdag den 2. april 2014

Vinderen er.....

Vinderen af de 6 poser af de nye kims SBRØD er fundet!!

Tak til alle jer der følger Creative Tail på Facebook - der kommer flere lækre giveaways for alle jer til vil følge bloggen der :)


Michala  - tillykke;)
Send mig en mail med din adresse creativetail@gmail.com