torsdag den 17. oktober 2013

Husk at bruge sutsko til de små

Efteråret er kommet for at blive og det er på mange måder hyggeligt. Der bliver brugt ekstra tid inde, hjemme, på bibliotek, i legestue osv. Mindstemanden er 10 mdr og jeg ved ikke hvad han skal nå - fordi han går allerede glad rundt :)
For det meste har han gået i bare tæer - som også skulle være det bedste, men nu er det altså for koldt de fleste stedder. Efteråret er derfor sutsko/hjemmesko tid. Vi er stadig på begyndersko og det er derfor vigtigt at få nogle der er bløde og behagelige og minder meste om bare fødder :)

Milky Walk fandt jeg derfor disse super lækre hjemmesko af mærket Bisgaard, til 299,90. De er så lækre og har en fleksibel skindsål med små gummifelter der gør dem skidsikre og nemmere at gå og kravle i. Velcro lukning som jeg er kæmpe fan af. Skind inde og ude og med en lille skindsål med lidt stødabsorberende skum. Jeg er virkelig begejstret for dem og det er svært at få lov til at tage billeder af dem uden mindstemanden skal komme og pille ved dem...
Milky Walk har mange andre labre, hjemmesko med priser helt ned til 70 kr på tilbudsvare - kik forbi deres sutsko kategori og bliv inspireret til de kølige efterårs stunder.
Hold de små fødder varme i efteråret, find de rigtige sutsko og giv plads til leg.
Størrelsesguide, der hjælper dig til nemt at finde den helt rigtige str. til dit barn

1 kommentar: