mandag den 29. juli 2013

Lækre sølv ugler

Jeg syntes at det er vigtigt at blive forkælet lidt som mor, kvinde, kone, datter, søster, kusine og veninde. I hverdagens tumult kan ens behov nemlig godt ryge lidt i baggrunden. Så en opfordring skal lyde herfra - forkæl hinanden og hvorfor ikke gøre det med lækre smykker?

I denne uge har jeg fået æren af at anmelde et par labre smykker fra werring.dk
Billige og vildt flotte smykker og så med fri fragt i hele norden :)
På deres side faldt jeg for deres store udvalg af sterling sølv smykker. Jeg syntes at der er alt for få stedder på nettet som tilbyder deres kunder 'rigtig sølv'. Jeg syntes det holder længere og kæderne har en helt andet smukt skær. Du kan se de fine sølv smykker til lave priser HER
Og hvis du skal bruge en billig sølvkæde til af de fine vedhæng,
- så se det store udvalg af løse halskæder.
 werring.dk har rigtig mange ugle smykker og det er med stor glæde jeg går rundt med to af dem. Igen I sterling sølv og sødt og unikt design. Den ene er helt flad og ligger sig flot på halsen. Den anden er helt tredimensionel og med mange små detaljer.
Det er noget for enhver smag og priser som alle kan være med til. Så der skal lyde en varm anbefaling med store sølv stjerner herfra Creative Tail.

Hvis du vil holde dig opdateret med werring's nyhedder og tilbud - så hop ind og følg med på deres Facebook profil lige HER


søndag den 28. juli 2013

Søndags hækling

For tiden bliver der hæklet en del i den lille byhave. Når mindstemanden skal sove sin 2. lur på dagen - foregår det i byhaven. 2 - 3 timer kan det blive til og der bliver hæklet flittigt. Jeg have et hækle projekt til at ligge som bare aldrig blev færdigt. Kender I det :)
 En hæklet bold af femkanter til min lille dreng. Har tidligere lavet et par bolde til barsels gaver - var bare gået helt i stå med hans bold.
Men i dag fik jeg fat igen og er igang med at hækle bolden sammen. Det gør jeg med en skarp grøn som kan ses imellem de forskellige femkanter.

lørdag den 27. juli 2013

Hækle koden er knækket - tror jeg

Jer der læste mit indlæg fra i går ved at jeg i disse dage prøver at hjælpe min kære svigerinde med et hæklemønster. Eller prøver at knække hækle koden i en suppe af stangmasker - i løkker - sammen - fast masker - kædemasker og meget mere...
Men nu tror jeg at jeg har forstået hækle mønsteret. 
Jeg tror simpelthen at der er en fejl i mønsteret !
Men der må være fejl i mønsteret. Det går godt indtil række 5.
For resulteret stemmer ikke overens med billedet. Men hvis man skipper række 5
Og i stedet for hækler 4 stangmasker i hver bue og 8 i hjørnerne - så syntes jeg det ligner. For på billedet er da jo tydelig nok en bred kant med stangmasker eller dobbelt stangmasker hele vejen rundt om hver firkant. Men det er på ingen måde nævnt i opskriften.....Håber nogle af jer har mod på at prøve mønsteret og fortælle mig hvad i tror. 
Se mønsteret HER


fredag den 26. juli 2013

Hækle hjælp - margueritlapper

Jeg prøver at hjælpe min smukke svigerinde med at knække koden på et flot hækle mønster. Hun er en dygtig hæklet, men et mønster som dette kan give enhver ihærdig hækle kvinde grå hår..
Hækle mønsteret er gratis og kan findes HER
Hæklet barnevognstæppe – margueritlapper
Det kan også være svært at lave 'hækleskole' over telefon for det er bare så meget nemmere at sidde sammen :)
Men vi gør hvad vi kan over telefon - mail og SMS.
Herunder kan I se min første prøve på den hæklede marguerit lap.
Kender du mønsteret ? Og syntes du også at hækleopskriften kan være lidt svær at læse?


tirsdag den 23. juli 2013

Bade bjørn - Tirsdags Tegning

Det er sommer og det er Tirsdag og igen tid til at dele en lille tirsdags tegning med jer. Jeg har tegnet en lille bjørn, som er ude ved stranden. Dem der læste mit indlæg fra i går - vil kunne genkende den lille blå UV børne badedragt :)
Tegnet i hånden og farvelagt med farveblyanter.
Hvis man er hurtig er denne original tegning også til salg.
Er du interesset så skriv til mig på creativetail@gmail.com - hvis du ønsker dig et lille stykke unik kunst til vægen :)
Håber I syntes om den og at I alle kan nyde den smukke dag.


Herunder kan du se min lille skitse jeg først lavede. 


mandag den 22. juli 2013

Mangler du en UV badedragt?

Vi har fået vores første UV badedragt til mindstemanden. En rigtig seje drenge model. Den glæder os til at tage i brug her i sommerferien. Syntes det kan være lidt en jungle at finde godt badetøj til de små. Vores er fra babypanda og de har et stort udvalg af bade tøj til gode priser og gratis fragt i Danmark - Se nogle af bade sagerne HER

søndag den 21. juli 2013

Melon skærer

En melon skærer .. Så har man set det med. En nyhed ? Måske - men den er godt nok fin. For hvordan skærer men en vandmelon rigtigt og flot ? Kan også lige hilse og sige at midter pinden var noget populær for den snart 2 årlige fætter. 
Det er mine forældre der har købt den - så nu har de endnu en ting til køkkenskabet :)


lørdag den 20. juli 2013

klip-klap Konkurrence!

Hurrah - mammaShop er begyndt at forhandle byKlipKlap produkter!
Se alle deres ting i shoppen HER


Tilmeld dig MammaShops nyhedsbrev
- og vær med i konkurrencen om en byKlipKlap 3 Fold!

Her på Creative Tail fejre vi den flotte giveaway / konkurrence med disse special tegninger. En bunke små bjørne der leger med en by KlipKlap 4 fold og nederst en 3 fold :)

Tilmeld dig MammaShops nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om den smarte byKlipKlap 3 Fold Single gulvpude. Puden er i farven warm grey med en knap i light peach. byKlipKlap 3 Fold Single er en gulvpude, der både kan fungere som puf og soveplads, samt tumleplads for babyer og mindre børn. Til leg, som madras, stol eller taburet. 

Kan love jer for at vi ønsker os deres produkter. 


De er ser bare så lækre ud og madrassen skifter funktion, når du folder den ud eller ind - der er super praktisk. Jeg syntes også at byKlipKlap produkterne er rigtig flotte - så man behøver ikke at gemme dem væk. 

Vinderen af madrassen trækkes den 15. august og får direkte besked via mail. 


fredag den 19. juli 2013

Ren retro

Ren retro - vi er tilbage i tiden i dag. På loppemarkedet fandt jeg disse to fine retro baby spille dåser. Eller hvad er det lige man kalder dem? Men fine er de og gammelt legetøj har en helt speciel plads i mit hjerte :)
Disse to spille figurere drejer deres øjne når der er trukket i snoren og de spiller virkelig længe i forhold til de spillende figurere man ser i dag.

onsdag den 17. juli 2013

Mine hæklede fugle

Hvor skønt at trille afsted med vognen og se mine hæklede fugle pryde en udendørs dekoration. Min opskrift på de små hæklede har været med i et hobbymagasin for et års tid siden - så det er skønt at kunne se at folk rund omkring laver de små hæklede fugle. Og ja, jeg vil gerne dele opskriften med jer og  håber på at kunne smide den op til August efter sommer ferien.

tirsdag den 16. juli 2013

Tirsdags tegning - kun en streg

Ved du ikke hvad du skal tegne? Så tegn et par få krudsedulle streger på et papir og så kommer tegningen næsten af os selv :)
Hvad skal jeg tegne er derfor en by i Rusland. 


mandag den 15. juli 2013

Suttekæde til MAM sutter

Jeg kommer med en DIY i et senere indlæg, men ville lige vise jer hvad jeg går og arbejder på. Jeg har planer om at lave sutte kæder i en række farver der kan matche de fine MAM sutter - i dette tilfælde MAM air, som vi lige er begyndt at bruge - nu hvor mindstemanden er blevet 6 måneder :)

søndag den 14. juli 2013

Hæklet stjerne puttekat

Så blev det hemmelige hækle projekt færdigt og det var dejligt - for de hæklede gaver skal  møde deres nye ejer senere i dag. Hvor vi skal på barsels besøg og give en lille barselsgave :)
Det blev en hæklet putte kat med stjernebund - i stedet for en bund af oldemorfirkant. Katte resultatet som er i alle regnbuens farver, håber jeg vil vække glæde ved den lille pige vi skal besøge. Hendes storesøster skal ikke snydes - så jeg har lavet en sovende hæklet fugl til hende - i farver der går igen i putte/sove katten. 


lørdag den 13. juli 2013

En duft af lavendel - lavendel krans

Jeg har flettet mig en velduftende krans af noget af alt det smykke og stærk lilla lavendel jeg har i min byhave. Inspireret af Magiske Måneder som jeg læser for tiden. Nu dufter den dejligt i lejligheden og minder mug om min barndom, hvor jeg havde fået en fin lille lavendel duft pose til tøj skuffen :)
Kunne også godt tænke mig at lave lavendel sukker. 

fredag den 12. juli 2013

Shhh... Det er hemmeligt

Dagen går på held og jeg finder igen mig selv på den forkerte sidde af kl 23:30 .. Men her hækles og jeg nyde virkelig mine små hækle øjeblikke. Hvad jeg har for enden ad hæklenålen er stadig lidt hemmelig - men det er en ny lille og nem hækle opskrift som jeg har bikser sammen af de ting jeg kender og har hæklet før. 
Jeg skal nok huske at vise det færdige resultat.
Ønsker en smuk og rolig nat til alle jer der læser med i de sene natte timer :)


torsdag den 11. juli 2013

Baby sneakers

Er de ikke bare fine !! Små Baby sneakers :) og de kan fås i str 16 - 20 og koster 89kr i mange flotte farver.
Mindstemanden nægtede først at have dem på - kunne sådan sparke den ene af med modsatte fod. Men der gik ikke længe før han havde luret at de var noget behjælpelige og brugbare når man som ham (hele tiden og igen og igen) stiller sig op af ting. De giver ham lige det ekstra støtte og en større flade at stå på. 
De små sneakers har blød bund, som anbefales når baby skal have de første sko på. Og har de små skridsikre knopper på undersiden. 
Det må være nok omkring alt det praktiske og ihhh hvor er de bare søde og smarte :)
Man kan købe dem lige HER ved babypanda.dk

onsdag den 10. juli 2013

Sygdommen hærger ....

Herhjemme har sygdom af den rigtig grumme slags overtager moderen i huset herhjemme - ja undertegnede ...
Nok noget li' det man i folkemunde kalder Roskilde syge....
Meget værre en den slags hvor man drikke munter tea som vist på billedet. Men der er intet charmerende jeg kan tage et billede af...
Jeg håber og beder til at min mand og lille dreng ikke også bliver remt..
Ønsker at ingen andre har det som mig :(

tirsdag den 9. juli 2013

Tirsdags Tegning - din klovn!

Det blev sen tirsdag og min tirsdags tegning er nu færdig. Tegningen har jeg valgt at give titlen : "Din klovn!"
For det kan da ikke kun være lutter idyl at være cirkus klovn ..?
Jeg syntes det er meget tankevækkende at de sådan har et påklistret smil - evigt smil om man vil. Men hvem ved hvad der er bag facaden? Ret komisk - eller nok nærmere ironisk :)


mandag den 8. juli 2013

Hjemmelavet ICEblend

En smuk varm sommerdag blev det til i dag og hvis der er noget jeg holder af at køle af med - så er der en iceblend.
Jeg er nemlig storsmilende fordi jeg for tiden kan lave en hjemmelavet iceblend :) Og denne opskrifter er nem. Hvis man er den lykkelige ejer af en kaffe kapsel maskine fra Tassimo. ( Man kan få en gratis ved køb af kapslet HER)
Så kan man helt GRATIS få nogle små ICE kapsel brikker/discs, når man laver en bestilling ved kaffekapslen.dk 
Man ligger bare denne skive ovenpå den normale 'varm driks' kapsel. Isterninger i glasset og så er der serveret! Jeg er solgt altså.
Cappuccino, exprecco og chokolade iceblend kan man lave. Tror jeg næste gang vil flotte mig og lave en gang flødeskum til ;)


søndag den 7. juli 2013

Dyrkning af Hokkaido Græskar - byhaven

Hokkaido græskar kommer fra den japanske ø Hokkaido, hvor den trives i næringsrig vulkanjord. Kan det blive mere spændende ?
Så det skabte stor glæde da jeg i morges så de første spire fra mine små Hokkaido græskar frø. Det var bare en jeg købte til suppe den anden dag - hvor jeg bestemte mig for at prøve at forspire nogle af de fine frø.
Min store drøm er at plante dem ud i byhaven og nyde at følge deres udvikling.
Men jeg har lige læst på nettet at man normalt starter i Marts... Så jeg er jo noget sent på den - gad vide om mit græskar projekt derfor er dømt fallit fra starten... ?

lørdag den 6. juli 2013

Barnevogns parasol er ikke yt

Man kan få mange smarte ting til barnevogn og klapningen i dag som skal beskytte de små for solens skarpe stråler. 
Alle steder står der "beskyt dit barn imod solen" - og vi  prøver at gøre det så godt vi kan.
Selv om en barnevogns parasol/paraply
ikke er den nyeste babygadjet på markedet - så er vi rigtig glad for vores. Den er fra babypanda.dk og har en overkommelig pris på 159kr
En af de ting jeg faldt for, var de mange farver den kan fås i - og jeg kunne derfor dåen den matchede det brune i vores helt perfekt :) ved da godt at det ikke er vigtigt med farven men flot er det.

Jeg er ikke fan af at have en pasol hængene på barnevognen permanent .. Derfor var denne model et godt valg til mig da selve parasollen nemt klikkes af (og selvfølgelig nemt monteres igen på holderen som bliver siddende)
Ud over at have UV filter som de fleste andre modeller på markedet - så følger der er jordspyd med. Det er altså smart. En lang pløk med det samme klik system - jeg skal nok lige få postet et billede af det også.
Så kan man sætte den i sandet på stranden eller et sted i park eller have. 
Her er direkte link til de farvestrålende barnevogns parasoller.

fredag den 5. juli 2013

Original tegning sælges

Jeg sælger denne unikke original tegning. Da det er min førte test på et nyt lille og rundt lærred.
(Jeg er ved at skyde mig ind på en stil til mine nye lærreder)

Den har en diameter på 22cm og er tegnet på 4 mm tykt lærred pap. Tegningen forestiller en stor ræve familie - tegnet med sort pen. 

Den kan købes for 250 ink. porto.
Er du interesseret så skriv en mail til creativetail@gmail.com torsdag den 4. juli 2013

Hvad er det...citronmelis?? Byhaven

Jeg er i byhaven og tænker om nogle af jer kan hjælpe mig. Denne fine lille plante gror i min have men er det mon citronmelis?? Dufter da lidt af citrus men også lidt af opvaskemiddel..

onsdag den 3. juli 2013

Hurrah for playtray!

Jeg må lige slå er slag for denne opfindelse. Playtray - hedder det og vi er rigtig glade for vores, som nu rigtigt bliver brugt. Den er jo lavet så den passer perfekt til stokkes Tripp Trapp - som de fleste børnefamilier har. Så det var fint at jeg uden problemer, nemt kunne montere den på vores nye skyblå Tripp Trapp stol :)
Min lille vinter dreng er nu hele 7 måneder og kan nu side selv. Han sidder nu i stolen til alle måltider - hvis humøret tillader det :) men det er ikke altid vi når at være klar med 'voksen maden'. Så hvis han er glad og vil deltage er det skønt at montere vores Playtray og han kan nu være med imens vi spiser. Bolden triller heller ikke ned forbi der er en lille fix kant på ;)
Vi lærte playtray fordi mindstemandens fætter har en - og vi kunne se hvor stor glæde de har af den. Også når de bliver lidt større og kan de sidde og spise og svine ved deres eget lille bord.