lørdag den 25. juni 2011

Studenter Fugle - Graduation Birds

 Tillykke til alle studenter!
Og til dem der skal fejre sine børn, venner, søskende med mere. Jeg har i denne anledning designet et par studenter fugle. En god studentergave som vil symbolisere at de er klar til at flyve ud i verden. En unik håndlavet gave til en student - de kunne gives som de er med en lille lykønskning - eller sammen med en penge gave eller et gavekort. Man kan også købe en til sig selv - som symbol på sit barn - eller hver af sine børn som er fløjet ud i verden.

En fugl i valgfri farve - og med påsyet studenterhue med valgfri farve og bånd:
150 kr + porto.
Bestilling sendes til:
creativetail@gmail.com
---------------------------------------------------------------------------
A lot of young people in Denmark are graduating these days - to celebrate that I designed a Danish graduating bird. In Denmark we get these white hats. I will also make a bird with the traditional american cap. How is it in your country?onsdag den 22. juni 2011

Hjärtekatt / HeartCat - Jeg har også hæklet en nu :)

Så kan jeg endelig vise jer min Hjärtekatt jeg har hæklet. Det er nogle herlige damer som har lavet et sejt projekt. Det handler om at man kan hækle en kat og donere den. Alle de katte de modtager vil blive givet til børn i Sverige som er født med hjertefejl og skal bruge deres første tid af deres liv på et hospital. Alle kan være med - så gå ind og kik på deres hjemmeside. Der ligger også et kattemønster - og alle laver dem forskelligt og de er helt ok :)
http://hjartekatten.blogspot.com
..............................................................................................
Finally I can show you all my crochet (Hjärtekatt) Heartcat. A little lovely organisation in Sweden - started this wonderful idea. You can get the free pattern on the homepage - then you crochet the cat - give it a name and donate and send it to the Heart Cart organisation. They collect the cats and bring them to a hospital in Sweden - where children born with a heart problem, will get a cat. A lot of the children will have to spend a lot of years in the hospital so this will be a little positive thought. Everyone can participate and every cat is different - and that is just amazing :)       
http://hjartekatten.blogspot.com

mandag den 20. juni 2011

Hæklede Baby futter

Endelig kan jeg vise jer dem. Disse hæklede baby sko. De var en gave til min svigerinde og hun skulle jo ikke kunne smugkikke herinde før hun fik dem :) Men nu er de afleveret og her er de så - et par små baby futter - opskriften er fra Babyhæklet bogen af Sys Fredens - jeg lånte den på biblioteket. Jeg har hæklet dem i noget superblødt RED HEART Baby garn. Håber i kan lide dem.


søndag den 19. juni 2011

Blogtræf i København og Sparta Kvindeløb

Hold da op en fantastisk dag!
Jeg startede dagen med at løbe 10 km til Sparta Kvindeløb - 00:59:33
Det var en vild oplevelse og mit første tilmendte løb. Der var god opbakning fra folk på gaderne og vi fik en sej nike t-shirt,løbe strømber og en masse ting at sunde os på efter løbet - det kan varmt anbefales. 
Jeg nåede kun lige hjem i bad - så skulle jeg til Blog træf - det var helt fantastisk skønt at møde så mange søde, dygtige og smukke Kbh. Blogdamer! Lokalerne var pyntet og hyggelige - og proppet med sponsor gaver og hjemmelavede cupcakes og alt muligt godt - lige hvad man trænger til efter 10 km kan jeg hilse at sige :)
Så mange tak til alle - specielt til de herlige damer der stod for det: VibekeMille og Anne 
og alle er andre - håber vi vil ses igen.
tirsdag den 14. juni 2011

Pakkeleg - vil du være med?


Her er de herlige ting jeg fik af Margith med denne herlige blog Huset ved skoven og hjemmesiden Emilie's hjørne. Mange tak! 
Nu er det min tur - så nu har de 2 første læsere som kommentere dette indlæg chancen for at få en gave af mig :)
Når du modtager gaven fra mig skal du også sende tilbage til mig og lade legen gå videre.
Håber nogen vil være med og bytte lidt kreative sager.Det er hyggeligt og sjovt.


tirsdag den 7. juni 2011

Kobberbryllups gave - Copper-Wedding gift

I weekenden var jeg til et fantastisk kobberbryllup med de mest vidunderlige mennesker. Her kan i også se den tegning jeg lavede til dem og et par stemningsbilleder. Beklager den dårlige scanning.
........................................
I went to a great copper wedding in the weekend - 12½ year of marriage. Here is the drawing I made for them - and a few pictures to describe the great place. onsdag den 1. juni 2011

Gratis Juni kalender - Free June Calendar

Gratis Kalender som baggrundsbillede til computeren - Juni 2011 - en gave til jer.

Free June Desktop Calendar Wallpaper 2011 - my gift to you.
Dansk:

English: