torsdag den 4. februar 2016

Jake piratsværd DIY - skuffelse...

Mindstemanden herhjemme på 3 år er stor fan af Jake fra Ønskeøens Pirater. Det er hans mor egentlig også - og ud over et pirat kostume havde jeg igår været super kreativ - det var så det jeg selv syntes.. 
Jeg havde nemlig lavet et Jake pirat sværd. For vi har allerede et sejt LEGO skum pirat sværd herhjemme - men det er farvestrålende og men sølv klinge. Jake's sværd er jo lavet af træ - og da mindstemanden helt afgjort ikke skal have et rigtig træsværd, så tænkte jeg at pap var vejen frem. Så det blev pap i midten og bølgepap til detaljerne. Havde set på en bunkte billede online, hvor andre forældre havde lavet flotte pap sværd. 
Jeg målte efter sværdet vi havde i forvejen, og den fik enda de samme lag. Så ikke bare det var et' enkelt stykke pap - men flere forskellige stykker der gradvist bliver mindre og så limet sammen. 
Resultatet blev bedre end forventet og mor her var krea stolt :) 
Jeg havde enda tegnet træ aftegninger - så det rigtig kunne ligne godt og så lå det færdige sværd bare godt i hånden :D
Begejstringen ville ingen ende tage.

Nu glædede mig bare til at hente mindstemanden i børnehave - så han kunne se hvad hans seje mor havde lavet.

Sådan gik det bare ikke ... 
Mindstemanden fandt ganske rigtig sværdet hurtigt da han kom hjem - men ak - 'det var helt forkert' sagde han. I starten var jeg stadig ved godt mod og viste han stolt et billede af Jake for at vise ham hvor 'rigtigt' det var. Men lige lidt hjalp det - og nej, det ville han ikke have. Han forklarede blandt andet at det var sat sammen af flere sværd - det havde han sådan set ret i.. Men det var jo en af de ting der gjorde sværdet fedt, så det ikke bare var et stykke pap der knækker efter en gang...
Nu er jeg selv den lykkelig ejer af et Jake pirat sværd.. 
Så det er ikke altid rosenrødt at være kreativ mor :)
Men her kan I se det.3 kommentarer:

 1. Åh ja, de små herrer ved hvad de vil have. Her har kreamor også syet en perfekt Jake-vest og så er det pludselig bare ikke Jake, man ville være for 14 dage siden, da det skulle prøves;-);-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ha - det er hård kost.. Har selv en jakevest der havner på bloggen i morgen. Men nu må vi se hvad han ender med at være klædt ud som i børnehave i morgen ;)

   Slet
 2. Hvor er det et flot sværd, du har lavet!

  SvarSlet