lørdag den 12. december 2015

Baby 3 uger - smerter og mortid..

3 uger gammel baby
Lillesøster herhjemme er nu 3 uger - tiden flyver .. Også selv om det føles som om at hun har været her meget længere end det. Der popper stadig folk ind på barsels besøg som endnu ikke har hilst på hende. Skønt er det altså med de besøg - især nu hvor man har det godt og er kommet ok ovenpå. 
For det er også først nu at de værste smerter ved bla. amning er forsvundet .. Og man skal være vaks for ikke at ødelægge det hele igen - ja der skal ikke andet til end et' par fejl placeringer så gør det nas.
Vil nok sige at det der er det sværeste for tiden - det er at man næsten aldrig har hænderne frie. Og når man endelig har føles et bad som den største lykke - eller en kop tea og en vaniljekrans i sofaen. Ja der skal ikke meget til.
En anden ting man bittert må erkende er at man bare bliver nød til at gå tidligt i seng - eller lad os bare sige 'samtidig
med lillesøster' - bare for at få et eller andet form for søvn .. 

Så sov godt blogland - og nyd det hvis du er en af dem der kan sove mere end 2.5 time i træk..1 kommentar:

  1. Hyggeligt billede du har lagt op og så dejligt med sådan en lille ny guldklump :-)
    Nu ved jeg ikke hvad problemet er omkring din amning og smerter, men prøv at drikke fennikel the det sætter gang i mælkeproduktionen og gør det nemmere :-)
    ønsker dig og lille pus en skøn 3.advent og velkommen forbi mit lille kreative univers :-)

    SvarSlet