fredag den 26. juni 2015

Tryghed, mor tid og digital babyalarm

Mindstemanden er puttet og nu kan hans mor strække sig på sofaen alt imen der kan holdes øje med om mindstemanden falder til ro.
Vi er nemlig kommet godt igang med at bruge og teste vores nye Philips Avent Digital babyalarm. Ihh det er smart! Den er yderst nem at betjene og det er nemt at følge med på den lille fine 2,4" LCD-skærm - så sødt :D

Når det er helt mørkt på mindstemandens værelse - så kan kameraet filme infrarødt, som så bliver vist i sort hvid på skærmen. Virkelig effektivt og man kan virkelig mærke at man her er helt fremme og prøve et af de nyeste produkter på markedet. 
Når rummet er lyst op og når det et dag, så er det fuld farve og rigtig god kvalitet. Men 'nat-synet' er nu det imponerende.

Det lille system kan tække på til 150m og det er specielt dejligt her i sommermåneden hvor vi efter sengetid gerne vil sidde på terrasse eller nede i fælles haven. Så giver det en tryghed og ro - man behøver ikke fare op igen hvis man hører en underlig lyd. For der kan man fint se, at det måske bare er mindstemanden får banket til tremmesengen i søvne eller andet i den stil. 
Jeg er vild med det bløde og buttede design og syntes det har et smagfuldt finish. Det et diskret og stilet og jeg må sige at det et sejt! 
Man betaler så også for den gode kvalitet og de smarte funktioner - men sådan er det altså hvis man vil have noget ordentligt og hvis man vil have det sidste nye.

1.799 står herligheden til og det kunne jo være et fint barsel eller barnedåbs ønske.
Tak til Philips for at vi må prøve denne nyhed af og dele den med jer. 
Smider lige et link til den digitale babyalarm herunder.


0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar