tirsdag den 16. juni 2015

Puttetid og nye hynderNu er det puttetid for mindstemanden og der er lagt op til voksenhygge på den lille altan der for nyligt gennemgik noget af et 'make over' med lækre sager fra JYSK.

Solen skinder varmt trods den sene tid på dagen og vinden er døset helt hend som var den også klar til at putte. Fuglene kvidre blidt i baggrunden og det er tid til at dele dagens bedrifter. Selv om sommeren ifølge kalenderen er over os 
- så er det nu stadig rigelig 'frisk' udenfor, det et derfor rart med en god tyk og blød hynde som man kan synke ned i :)

Jeg syntes at de fremstår tidsløst og er vild med at de kan vendes og man derved får et helt nyt look. Forsiden - som jeg har valgt at kalde den, er dette friske grå mønster. Jeg syntes det står flot til de sorte stole og den træfarvede bordplade. 

Bagsiden er mørkere og med diskrete lysegrå striber.  Hynderne er af typen hører til 'lav stoleryg' og hedder VANG. 349,- eller fire stk for 1000 kr.
Jeg er godt tilfreds med kvaliteten og de smyger sig let omkring stolene og giver en flot finish. Men vigtigst af alt er de dejlige at sidde på - ikke bare et stykke pap med blomster på... Det har de fleste af os prøvet og det et igen fest. Men det er nu også den ting det går igen på bloggen - færre men gode ting. Så her er endnu en ting der før Creative Tail's kvalitets stempel. En stor tak til JYSK som har givet os lov til at teste disse lækre sager. 

Herunder finder du resten af terrasse makeOveren og direkte link til hynderne. God solrig aften til jer alle.

Link Til Hynderne
Link til makeOver:

Del 1 - før, billeder
Del 2 - Stole og bord
Del 3 - Bord og udehygge
Del 4 - hyndeboks

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar