tirsdag den 12. maj 2015

JYSK terrasse MakeOver

Så er den store makeover begyndt! Vi har I samarbejde med JYSK startet denne makeover af bloggens terrasse. 
Der er nu ved at være flere solrige og varme dage og tiden er derfor kommet til at kikke på havemøbler og gøre klar til sommeren. Vi har valgt at have focus på at lave en dejlig terrasse. Et sted hvor der er plads nok til st være kreativ og mulighed for at spise der og have hyggelige aftner. Det vigtigste punkt blev valget af havemøbler - og vi har valgt at vise nogle frem som kan holde til lidt af hver. For som travl børnefamilie må vi indrømme at det ikke bliver havemøbler vi kommer til at slibe, male og stille i tørvejr. Nej de skal kunne holde til det danse forår, sommer, efterår og at blive brugt. 

Valget af havenes blev et luksusbord i aluminium og slidstærkt, vedligeholdelsesfrit kunsttræ. Ja det lyder godt ikke :) det måler B87 x L150 og her er der god plads til diverse måltider. Det skal også bruges som ude krea-bord hvor vi kan male, hækle og tegne. 
KJELLER hedder dette bord og vi syntes det er rigtig flot. Det ligner lyst træ og er nemt at tørre af. 


Af stole blev det nogle man kan stable. Og igen nogle som ikke er sarte :) fire stabelstole af mærket SKAGEN igen i aluminium og kunsttræ. 
Man sidder rigtig godt i dem og ryggen har en god højde. Jeg ville ikke have noget i flet - heller ikke noget der var for skrumlet. Men stadig noget der så mere solidt ud end de klassiske plastik stole vi kender.


Det er stadig lidt køligt i vejeret selv om solen står på terrassen - så er det rart at kunne smyg sig i en super lækker og ultra blød plaid. Jeg syntes at det denne gang skulle være et par ekstra lækre plaider. Så lige nu har vi en mørkegrå og en lysegrå plaid til terrassen. 
Plaid KRATTFIOL og hele 200x220cm.
Link til plaid
Og ja I har set den ikke? ... :) den hyggelige lanterne! Jeg er vild med den! Og den giver terrassen et hyggeligt præg. 
  Lanterne STRAND og det er noget af en basse på ø40xh32cm. Den er lavet af pil med tykt glads indeni til at holde flammen fra et stort leve lys i ro.
Link til lanterne

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar