onsdag den 10. december 2014

Vintage Festkjole - kunne du tænke dig sådan en?

Åhh hvor har jeg glædet mig til at lave dette indlæg :D For bloggen har fået den store ære at anmelde en laber vintage kjole fra et af mine personlige favorit sites.  ja.. dette er altså ingen mode blog, men en kreativ og inspirerrende morblog - men vi er nu også en' stor gruppe damer, som må have lov at have lækre kjoler og anbefale dem til hinanden :)

Alle ord, meninger og holdninger herunder er mine egne.

Vi har tidligere haft super god erfaring med Vintage Deluxe som før er blevet nævnt på bloggen. Denne gang skal det handle og en sort lille sag. Eller ikke så lille enda - for det er en smuk sort kjole i vintage stil og her får man stof for pengene. Der kan altså i bedste retrostil komme sving i skørterne når der skal danses til julefest, nytår og forårets første fester. 
Jeg bliver igen nød til at nævne at vi' her på Creative Tail har set en hel del 'Mad Men' - og efter at have set sådan et afsnit har man ganske enkelt ikke lyst til at gå i andet end deres tøj :)
Kjolens mærke er Stop Staring (hvilket er ret sejt at kalde et tøjmærke hva') De går efter at skabe originale vintage inspirerrede kjoler - som styrker kvinder ved at fejre deres feminine former. Det syntes vi altså ret så godt om. 
Kjolen er enkelt og holdt i sort. Den bliver brudt af et satinbånd der smyger sig om ærmerne og om den runde og fine haltåbning. Her er der også en sød detalje i form af en satin rose. Kjolen er derved pynt nok i sig selv og man behøves ikke at have den helt store smykkeæske fremme for at være fin. Det resterende stof er lettere elastisk og giver kjolen en god og behagelig pasform. Taljen er 'selvfølgelig' figursyet og giver det feminene retro look - imens selve nederdelen er løs og har godt med stof.
Det er tydeligt at mærke at kjole er af høj kvalitet og at man ud over en af få en kjoel som de færeste har også får et tidsløst og holdbart produkt.
På billederne bruger jeg ikke petticoat (vomulefyldt underskørt) og det 'behøves' heller ikke nædvendigvis. Men jeg har nu allerede et og når den bruges til, giver det en helt ny kjole. Det er klart det værd at købe sig sådan et skørt, da den kan bruges til adskellige kjoler og nederdele. (kun 299,-)

Ja det er også værd at nævne at prisen på kjolen normalt er 1.299, men står til bare 599,-!! Og hvis det ikke lige er på lager - det sker fra tid til anden - så tilbyder Vintage Deluxe at skrive til dig når de har den igen.


  


At Stop Staring! we are committed to creating original vintage inspired dresses and RTW, that empowers women by embracing and celebrating their female form.
Established in 1997, Stop Staring! is the leader of original retro chic dresses and separates that flatter the figure and cater to a woman's independent spirit with timeless and classic styles at consistently affordable prices.
Alicia Estrada, head designer and founder of the Stop Staring! collection, started sewing at the age of seventeen. With a house full of 3 brothers and 6 sisters, Alicia quickly forayed her hobby into a thriving business! In 2005, the Mayor of Los Angeles, Antonio Villaraigos, awarded Stop Staring! "Minority Manufacturing Firm of the Year"
Today, Alicia's love of all things vintage plays a key role in her design process. She continually incorporates the details of yesteryear into her beautiful and flattering retro-contemporary dresses and separates.
- See more at: http://www.stopstaringclothing.com/about-us.html#sthash.StkfXVvc.dpuf

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar