onsdag den 26. marts 2014

Vil du ha' en Rejseseng?

Så fik vi os endelig en rejseseng - det er nu rigtig rart når man skal besøge venner eller familie hvor det liiiige bliver sent nok for mindstemanden. Men den kommer lige så meget til at blive brugt til dem der besøger os. Jeg syntes det er enormt rart at kunne tilbyde. Vi har en del vennepar med børn og det er bare rart for dem ikke at skulle slæbe for meget med. Det bliver nemlig hurtigt et helt 'projekt' at skulle afsted...
Det er også en af mindstemandens veninder der for æren af at få den første lur i den - men han var der med det samme da jeg havde slået den op :) Han var helt vild og hoppede rundt i den. Der blev leget, hygget og hvilet før han ville op. Jeg er glad for at vi valgte denne rejseseng - for den er bare det lidt bedre end nogle af de andre vi tidligere har lånt.
Den er fra Jysk og i den er vist ret standart i deres butikker og findes også på deres hjemmeside HER
Vigtigst af alt så er den nem at slå op (ene mand) - dingler ikke, men er skarp som en flitsbue om man vil :) den har praktiske små detaljer bla. små puder der beskytter mod plastik hjørnerne, velcro system der holder den tilhørende madras på plads og hjul i den ene ende så man ved at løfte i modsatte ende nemt kan flytte på sengen. Der følger også en pusleplade med der kan monteres på sengen (den er noget mere stabil end jeg havde regnet med) og fungere også godt som 'tag' - når der leges hule :)
Det er ikke den billigste rejsesenge (599) på markedet men bestemt heller ikke den dyreste. Jeg syntes man får noget for pengene og er godt tilfreds med standarden og kvaliteten af vores nye rejsesenge - så en erfaring givet videre :)
HUSK at deltage i bloggens Giveaway - følg linket HER0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar