onsdag den 22. januar 2014

Sundere besøg på McD

Ja tænk engang! - der er kommet to nye nøglehulsmærkede produkter produkter på McD og dem har familien nu prøvet :) De bliver kaldt 'De grove nyhedder' og er et rigtig godt initiativ efter min mening. Nøglehul mærkedet står for mindre sukker. salt og fedt - det pynter derfor gevaldigt på fast food kædens udvalg.
  
GrovGrilledChicken er en ny kyllingburger. I burgeren finder du grillet kylling, rødbederelish - som er en grov dressing med bid i og juliennemix - som er en frisk grøntsags blanding bestående af selleri, porrer og gulerødder.
Virkelig god og ikke mindst mættede på en god måde. Saftig og blød kylling, noget at tygge på med grøntsags-blandingen - god smag med den unikke rødbederelish og ikke mindst tilfredshedden ved en god grovbolle.
Den anden nyhed vi prøvede var - Grilled Chicken & Chutney wrap er med grillet kylling, rød peber og tomat chutney.
Fantastisk krydret wrap og min favorit - dressingen er vildt god og igen har den store saftige stykker kylling. 
Hvis man vælger en menu følger der som standard gulerødder og kildevand med. Godt gået McD! Creative Tail er begejstret for dette tiltag.
Hvid I skal på McD i nærmeste fremtid? Så syntes jeg I skulle give jer selv lov til at prøve de sundere nøglehuls-mærkede produkter.

0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar