mandag den 7. oktober 2013

Inspiration til begynder sko + Udsalg

Mindestemanden er nu 10 mdr. og går glad rundt herhjemme. Det er derfor blevet tid til sko når vi skal ud og lege. Jeg har derfor prøvet at finde nogle lækre sko der opfylder vores kriteriet når det kommer til kvalitet og pris. Man hører det alle steder - at når det kommer til begyndersko og børnesko, så må man ikke gå på kompromis. Jeg er enig og vil derfor give vores erfaringer videre og vise de sko frem som vi har fundet.

Her vil jeg vise jer vores nye kondisko / legesko til udendørs brug. Det er et par sorte skindPrewalkers af mærket Bundgaard fra MilkyWalk - fra en onlinebutik som har specialiseret sig i børnesko. De har et stort flot udvalg nu hvor de kun har sko (lidt strømper har den også), høj kvalitet og gode priser.

De små sko har en fleksibel og blød gummisål, som var en af de ting jeg faldt for. Skoene lukkes med velcro og jeg kan bare sige at det for os er en kæmpefordel. For herhjemme er der en lille dreng der på ingen måde er tålmodig nok til snørebånd.. så her er den smarte velcrorem meget populær :)

Disse sko er bløde og virker rigtig behagelige - de smyger sig om vores drengs små fødder og han går overraskende godt i dem udendørs. Han virker ikke irriteret eller generet over at have dem på fødderne og kan derfor koncentrere sig om at hygge sig og lege.

Mor her er derfor godt tilfreds også selvom børnesko ikke holder evigt pga de små hurtigt voksende fødder.
Jeg syntes at 299kr er en rigtig fin pris, som MilkyWalk har disse sko til - de er helt tydeligt af rigtig højeste kvalitet og på ingen måde stive og klodsede som andre børnesko jeg har haft i hænderne.
På MilkyWalk finder du en størrelsesguide, der hjælper dig til nemt at finde den helt rigtige str. til dit barn - så man ikke behøver at bøvle med det ned i en butik - men i ro og mag kan finde den rette størrelse derhjemme og derved købe lækre sko online.
Selvom det er sekundært, så er skoene også virkelig flotte og har en sej lille ruskinds stjerne på ydersiden og så er de jo også bare cute i den str :)

Der kommer meget mere om begyndersko, børnesko og inspiration til dette fremover - da det af gode grunde fylder meget herhjemme for tiden.

PPst... MilkyWalk har rigtig mange begyndersko på udsalg - så kik forbi deres hjemmeside - søg på den ønskede størrelse og gør et godt køb.0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar