mandag den 2. september 2013

Nabby baby alarm - test

Jeg har sammen med mindste-manden testet den nye Nabby babyalarm de seneste 14 dage.
Her er vores dom. (Tak for alle jeres spørgsmål - jeg har prøvet at svare på dem alle i testen herunder)

Nabby giver allerede et flot og professionelt førstehånds indtryk, før man har nået at tage den i brug. Man bliver mindet om at man er i 2013 og bestemt ikke er gået ned på smart udstyr til det nye familiemedlem.

I kassen er der ingen klodset oplader eller stor instruktionsbog på dansk, tysk, engelsk og italliensk.... kun et stykke papir følger med, selve nabbyen med snor og en lille USB ledning. Papiret forklarer helt simpelt, hvordan du henter den tilhørrende App ned til din smartphone, iPhone, iPad eller tablet og via bluetooth snakke sammen med din nye Nabby.
Modtageren har hun en knap - tænd/sluk - super simpelt og nem at betjene.

Kan du huske Tamagotchien? Det ligner lidt sådan en i størrelse, vægt og form - her er der bare en 'rigtig baby' i den anden ende ;) Den er lille, praktisk, elegant  og frem for alt nytænkende.
Før slæbte vi noget, der mest af alt mindende om en murstens tung håndbold med os...  jeg giver hellere end gerne afkald på nat lampe / musik / walkytalky   funktion, hvis jeg bare må få sådan en handy babyalarm. Det er på tide at markedet fik en alarm som denne.
En rar funktion ved Nabby er at du aldrig helt mister kontakten til dit barn. Mister den forbindelsen - så får du det at vide med det samme - eller er den ved at løbe tør for strøm - så får du en melding i tide. Mange har som mig sikkert prøvet at stå med andre babyalarmer - overbevist om at man havde et øre på den lille - for så at opdage at den var gået ud...
Alarmen virker gennemtestet og den har gennemgået en helt række tests ved børnefamilier af flere omgange før den kom på markedet for at fjerne div 'børnesygdomme.

Batteriet holder 3 gange så lang tid som andre babyalarmer. Den bryster sig med at have verdens laveste stråling. Ingen skrattelyde eller andre på linjen - vildt rart! Rækker op til 340 meter og oplaves via USB.
Nabby er udviklet, designet og produceret i Danmark og det syntes jeg er virkelig er værd at nævne.

Babyalarmer er jo ikke lige frem billige i dagens Danmark - men selv om nabby er den nyeste babyalarm i eks vis BabySam, så er der kun to alarmer ud af deres ni, som er billigere end Nabby.
Den koster 1.199kr, ekstra tilbehør til appen skal dog påregnes.

Det er nok den eneste lille bitte ting jeg ikke er fan af ved Nabby babyalarm. At man skal købe mere.

App'en til Nabby er som udgangspunkt gratis - men hvis du vil tilkøbe fede funktioner som - 'lyt nu', 'søvn tæller' og 'temperaturmåler', som man selvfølgelig gerne vil have - så skal du betale.
Til deres forsvar vil jeg dog lige nævne at man i starten, kan købe alle tre funktioner til kun 7 kr og derved spare 128kr.
Det er et tilbud til de første som køber nabby babyalarmen. Derefter kommer hver enkelt funktion til at koste 45kr og alle tre samlet for 99.

Den samlede dom herfra er positiv og vi vil klart anbefale den. Læs mere om den på nabby hjemmesiden.0 Kommentarer - Skriv en kommentar her ♥:

Send en kommentar